OTKRIVENO ZAŠTO ĐOKOVIĆ DIŽE RUKE OD BEOGRADA! Ovo je kap koja je baš 'prelila čašu', to nije mogao podnijeti!

AP Photo/Gregorio Borgia/Guliver Image

Autor: Dnevno.hr/GIŠ.

Novak Đoković iznenadio je sportsku javnost odlukom da ugasi svoj teniski klub ‘TC Novak’ i vrati teniske terene na Dorćolu gradu Beogradu.

Zašto je Novak povukao takav potez pitaju se svi u Srbiji, a čak su i zaposlenici ‘TC Novaka’ tek prije nekoliko dana obaviješteni da posljednjeg dana svibnja prestanu s radom.

Tako su srpski tabloid i portal Kurir odlučili istražiti što stoji iza, po mnogima, iznenadne odluke Novaka Đokovića da nakon više od deset godina ugasi teniski centar u regiji.

Nije bio zadovoljan

Kako piše Kurir, Novak nije bio zadovoljan radom kluba i to je bila “javna tajna”. Mnoge stvari nisu tu funkcionirale kako bi trebalo u jednom ozbiljnom klubu, a pojedinci su svoj posao shvaćali više kao zabavu nego ozbiljan rad.

Često je to sličilo na sve, osim ozbiljnog teniskog kluba. Nije postojala radna disciplina, centar nije bio na razini koja zahtijeva onaj s imenom “Novak”. Đoković, nije se mogao baviti tim stvarima i po Kuriru, dugo je tinjala ideja da se klub i centar ugase.

Problem je bilo i širenje centra, što je prema medijima iz susjedstva gotovo nemoguće, zbog nemogućnosti ishođenja dozvola za takve planove uređenja.

Vatra je još uvijek ovdje i jako gori. Proklet.
volim gosp. Novak Đoković. pic.twitter.com/umTAPfRuIl

— DrEaMeR (@DreamerSRB) 14. svibnja 2023

Javna kritika

Zadnja i možda presudna stvar, kada su u pitanju takve odluke, kritika je srpske javnosti prema Đokovićevoj obitelji, ne samo što se tiče proširenja teniskog centra na Kalemegdanu, nego i percepcije njihove obitelji.

Kada se sve sabere, odluka o gašenju centra i kluba iznenadila je samo javnost i Teniski savez Srbije koji je prije nekoliko dana najavio održavanje turnira “Novi vijek srpskog tenisa” na terenu “TC Novak”.

U svakom slučaju Beograd, ali i tenisači iz cijele regije i svijeta ostali su bez jedne teniske utakmice, a hoće li Đoković izgraditi neki novi teniski centar ili će djelovanje preseliti na teren kod Viskog u BiH, ostaje nam za vidjeti.

Snimka zaslona

VIŠE O OVOJ TEMI PROČITAJTEOVDJE.

Autor:Dnevno.hr/GIŠ.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr