(FOTO) 'FALIT ĆEŠ NAM JAKO, DRAGI BRATE MILE' Livaja i navijači tugovali, pogledajte kako je onda oduševio

Foto: Joško Ponoš / CROPIX

Autor: Ivor Krapac

Hajduk na Veliki petak u jako napetoj utakmici nije došao do pobjede nad Istrom 1961 na Poljudu, bilo je 2:2 u 28. kolu SuperSport HNL-a, a poslije završetka susreta s velikom borbom na terenupričalo se io tuzi i slavljenju života jednog Hajduka odanog nogometnog zaljubljenika koji je preminuo u 53. godini.

Hajdukovi navijači ostali su u tuzi zbog smrti Milivoja Penovićaa svoju tugu i poštovanje preminulom zaljubljeniku u splitski klub iskazao je i Marko Livajasa sjajnim potezom kojim je izazivao oduševljenje.

Najveća Hajdukova zvijezda skinula je dres, došla do tribine i darovala ga obitelji preminulog Penovića, sa scenama koje je u svojim pričama na Instagramu približila Livajina supruga Iris.

Screenshot: Instagram/Iris Rajčić (@riril33)
Screenshot: Instagram/Iris Rajčić (@riril33)

Posvetu preminulom prijatelju s tribina imali su i Hajdukovi navijači, s riječima na transparentu njemu u čast.

“Falit ćeš nam jako dragi brate Mile, dobri duh Varoša, nasmijan i uvik uz Bile”, napisao je na poruci u znak sjećanja na Milivoja Penovića.

Foto: Vojko Bašić/CROPIX

Preminuli Milivoj Penović, zaljubljenik u nogomet i Hajduk, bio je aktivan na splitskoj malonogometnoj sceni, ao tuzi koja se raširila nakon vijesti o smrti smo već pisali.

Bila je to jedna od poruka na transparentima Hajdukovih navijača za vrijeme utakmice protiv gostiju iz Pule na Veliki petak.

Torcida se na tribinama Poljuda sjetila i Hajdukove legende Pere Nadoveze i tragično preminulog Hrvoja Ćustićaa bila je tu i poruka nezadovoljstva zbog toga što se igralo na Veliki petak.

Kako su izgledale poruke na transparentima, u skandiranjima iu pjesmi Hajdukovih navijača, pogledajte i pročitajte – ovdje.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr