(VIDEO) ELLA DVORNIK ZABLISTALA U SPOTU: Igrala golf u izazovnom izdanju koje je istaknulo njezine atribute

Foto: Karmen Poznić

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Najveći modni događaj u regiji ove godine seli u magičnu Savudriju, a Ella Dvornik zablistala je u kampanji koja najavljuje četvrti po redu MGF Awards

Prestižna dodjela nagrada u modnoj i lifestyle industriji,Moje globalne modne nagradeove godine putuje u Savudriju, a glavno poprište svih događanja bit će Kempinski Hotel Adriatic.

Foto: Karmen Poznić

Od 29. svibnja do 1. lipnja, osim u dodjeli nagrada, uzvanici će uživati ​​u modnoj reviji, panelima, školi golfa, gastro i wine radionicama te svim ljepotama bisera koji se smjestio na zapadu Istre. Za zaštitno lice ovogodišnje kampanje izabrana jeElla Dvornikkoja je ujedno i dobitnica nagrade za influencera godine.

Foto: Karmen Poznić

Ella Dvornik u kampanji snimljenoj u Kempinski Hotelu Adriatic ukratko dočarava što nas sve očekuje na ovogodišnjem MGF-u. Za tehnički dio kampanje bila je zadužena Karmen Poznić, za fotografije Duje Marin i Lucky_m_e, a za stilistiku Barbaru Repe, vizažistiku Tenu Bašić i Schwarzkopf Professional, partnera glavnog MGF 2023. savršen izgled Elle Dvornik.

Foto: Karmen Poznić

My Global Fashion Awards prošlogodišnjom dodjelom u Splitu koja je privukla više od 300 sudionika, visoko je podignuo ljestvicu, no za 2023. priprema nova iznenađenja i vrhunski program koji će nesumnjivo nadmašiti izdanje iz 2022.

Trodnevno događanje okupit će poznata imena iz cijele regije koja će se prošetati najpoznatijim crvenim tepihom na Jadranu, a nagrade će podijeliti stručni žiri iz četiri zemlje u sastavu Nenad Korkut, Nenad Radujević, Sašo Radović i Marija Hudolin.

Foto: Karmen Poznić

Nagrade se dodjeljuju u sljedećim kategorijama: dizajner ženske odjeće, dizajner muške odjeće, dizajner nakita, dizajner modnih dodataka, model godine, influencer godine, fotograf, životno djelo, stilist, vizažist, frizer, regionalna zvijezda, nadolazeća zvijezda , doprinos modi, modna ikona i glavna nagrada MGF-a.

Foto: Karmen Poznić

Osim Elle Dvornik koja je dobila nagradu za influencera godine, priznanja će dobiti i Senidahza regionalnu zvijezdu, Dušan Petrović za fotografa godine, Tijana Dapčević za modnu ikonu, Loredana Bahorić za životno djelo, a preostala pobjednička imena saznat ćemo na svečanoj dodjeli nagrada MGF Awards.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr