Financial Times uvrstio je SysKit na listu najbržih rastućih tvrtki u Europi

Financial Times, renomirani poslovni dnevnik uvrstio je softversku tvrtku SysKit na popis 1000 najbržih rastućih tvrtki u Europi. SysKit je zauzeo 771.mjesto, s apsolutnom stopom rasta od 203.8%.

Iako smo posljednjih nekoliko godina izrazito usmjereni na skaliranje tvrtke, zbog velike konkurencije, nismo očekivali da ćemo biti uvršteni na listu. Ovo je dodatna potvrda da nam kontinuirano ulaganje u ljude, znanje i proizvod omogućuje da stojimo uz bok najuspješnijim europskim organizacijama”rekao je Tonija Frankolaizvršni direktor tvrtke SysKit.

Stručnjaci Financial Timesa, u suradnji s njemačkom statističkom tvrtkom Statista, nekoliko su mjeseci analizirali podatke desetak tisuća europskih organizacija. Glavni kriteriji za uvrštavanje u popis uključivali su ostvareni prihod od minimalno 100 tisuća eura u 2018. godini i 1,5 milijuna eura u 2021. godini. Konačno rangiranje i izvještaj kreirani su izračunom složene godišnje stope rasta, koja je minimalno morala iznositi 36,2%.
  
SysKit razvija platformu za upravljanje Microsoftovim okolinama koje su im većina klijenata iz SAD-a i Zapadne Europe. Zahvaljujući uspjehu softvera, privukli su i pažnju investitora pa su prije nekoliko mjeseci ostvarili investiciju od devet milijuna dolara. “Iza svakog našeg uspjeha stoji puno rada i truda. Ovakva priznanja daju nam vjetar u leđa ususret svim projektima koji nas očekuju u ovoj i idućim godinama”zaključio je Frankola.

Više o temiIzvor:Poslovni.hr