Imate uspomenu na Ribnjak? Šaljite svoje priče i postanite dio monografije

Jedan od najljepših i najživopisnijih zagrebačkih parkova, uz Ribnjak, smjestio se u samo svoje srce prije 70. godina 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿 დარი 𝗥𝗶𝗯𝗻𝗷𝗮𝗸. Upravo povodom tog jubilarnog rođendana radit će se 𝐂𝐨𝐨𝐨𝐫𝐮𝐮𝐮a Centar𝗣𝗿𝗶𝗰̌𝗮𝗷 𝗺𝗶 𝗼 𝗥𝗶𝗯𝗻𝗷𝗮𝗸𝘂”. Svi mi koji smo odrastali imamo priču i uspomena s Ribnjaka, a sada one mogu postati dio povijesti.

Monografija “Pričaj mi o ribnjaku”

U 𝗿𝘂𝗷𝗻𝘂 𝗼𝘃𝗲 𝗴𝗼𝗱𝗶𝗻𝗲 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿 დარი 𝗥𝗶𝗯𝗻𝗷𝗮𝗸smješten u najljepšem zagrebačkom parku – 𝘀𝗹𝗮𝘃𝗶 𝟳𝟬. 𝗿𝗼Dkraj! Počevši kao mliječni restoran za djecu u danima nakon 2.svjetskog rata, pa komunalnom izgradnjom prvog pionirskog doma 1953. te njegovom velikom adaptacijom 1979. u zgradu kakvu poznajemo danas – punih 7 desetljeća ova ustanova je bez prekida uspjela provoditi kulturne i umjetničke programe u zajednici .

Povodom ovako velike i značajne obljetnice Centar mladih ribnjak radi 𝗺𝗼𝗻𝗼𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗷𝘂 Centar𝗣𝗿𝗶𝗰̌𝗮𝗷 𝗺𝗶 𝗼 𝗥𝗶𝗯𝗻𝗷𝗮𝗸𝘂” i za to im je potrebna vaša pomoć. Pridružite se akciji prikupljanja uspomena. Pišite, lijepite fotografije, označite prijatelje koji bi također mogli pomoći.

Više o temiIzvor: Journal.hr