Pokušaj ubojstva: Pijan uletio u DVD, ranio policajca pa nasrnuo na dvije osobe

Uhićeni 64-godišnjak koji je u petak u Šagu kod Valpova iz vatrenog oružja ranio policajca te pokušao usmrtiti još dvije osobe bit će prijavljen za dva kaznena djela – pokušaj teškog ubojstva i pokušaj ubojstva, izvijestila je u subotu osječko-baranjska policija.


Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u petak u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Šagu “64-godišnjak iz vatrenog oružja pokrenuo 55-godišnjeg policajca” Policijske postaje Belišće, koji je u tom trenutku bio izvan službe.

Onda je pokušao vatrenim oružjem usmrtiti još dvije osobekoje su se nalazile u prostoru, ali u tome nije uspio zbog zastoja vatrenog oružja. Napadača su svladale napadnute osobe i zadržale do dolaska policijekoja ga je uhitila.

Kod osumnjičenog 64-godišnjaka utvrđena je koncentracija 1,14 promila alkohola u krviranjeni 55-godišnji policajac prevezen je u osječki Klinički bolnički centar, gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozljede, dok preostale dvije osobe nisu ozlijeđene.

Očevid na mjestu događaja obavila je osječko-baranjska policija u suradnji sa zamjenicom županijskog državnog odvjetnika, a nastavlja se kriminalističko istraživanje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr