Bježali s mjesta nesreće: Maloljetnik bez vozačke udario u ogradu, ozlijeđen suvozač. Pijana vozačica se zaletjela u bunar

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena te prometna nesreća s materijalnom štetom.


Zabilježene su dvije prometne nesreće u protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke. U prvoj je ozlijeđena jedna osoba, dok je u drugoj zabilježena materijalna šteta.

U Ferdinandovcu je 17-godišnjak upravljao bez vozačke dozvole osobnim Golfom koprivničke registracije. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i udario u dvorišnu ogradu. U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 1:30, 16-godišnji putnik je zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Koprivnica, dok je vozač pobjegao s mjesta nesreće.

“Kvalifikacija ozljeda putnika bit će poznata po preuzimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje”, objavila je PU koprivničko-križevačka.

U drugoj nesreći koja se dogodila u mjestu Mikovec, 48-godišnja vozačica upravljala je automobilom Passat križevačkih registracija. Zbog neprilagođene brzine prilikom skretanja ulijevo vozilo je udarilo u betonski dio bunara.

„Vozačica je vozilom napustila mjesto događaja, naknadno je pronađena i očitana joj je koncentracija alkohola od 1,47 promila. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak”, priopćila je policija.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr