'It' boja: Kourtney Kardashian posljednjih 28 godina nije ovako drastično promijenila frizuru

Kourtney Kardashian više nije crnka. Nije ni brineta. Sada je platinasta plavuša. Jedina Kardashian sestra koja tijekom godina emitiranja njihovog reality showa nije previše odmicala od svoje prirodne boje kose, sada je plava. To je prvi put nakon 1995. godine da se Kourtney odvažila na tako drastičnu promjenu što se frizure tiče.

Naime, kako je sama objavila, 1995. godine bila je usred ispita te je prijateljici nagovorila da se oboji u plavo. Frizura je slična današnjoj, samo malo duža i malo žutija. Današnja boja zapravo je savršena nijansa platinasto plave, bez žutih nijansi.

Nova frizura Kourtney Kardashian

Ova drastična promjena pomalo je iznenađujuća. Najprije jer se radi o Kourtney, a onda i jer su ove godine ‘in’ prirodne nijanse, a ne tako drastične poput platinasto plave. Ipak, ako je suditi po tome kojom brzinom nešto postane trend nakon Kardashiane i platinasto se plava vraća. Ako ste ikada imali tu boju na glavi, znate koliko je to obaveza i koliko biste često morali biti kod frizera. Stoga, ako tek krećete u neku svoju plavu avanturu, možda odaberete neku manje zahtjevnu nijansu ili pramenove.

Kourtney, naravno, na raspolaganju ima svu silu frizera i pristup najboljim mogućim proizvodima pa njezina kosa i neće se toliko nastradati zbog blajhanja. Također, bitno je naglasiti, da vi, osim ako nemate na raspolaganju cijeli dan, vjerojatno nećete iz prve dobiti ovu nijansu. A čak i ako cijeli dan sjedite na frizerskom stolcu, to ne garantira ovakvu boju. Stoga je najpametnije u ovakav pothvat ići postepeno.

Više o temiIzvor: Journal.hr