Čuli ste za Skinlick? Novi brend kozmetike napokon je dostupan iu hrvatskim drogerijama

Početak tjedna rezerviran je za dobre vijesti iz ljepote svijeta! Tako i mi donosimo jednu veselu novost – Skinlick proizvode za njegova lica i tijela od sada možete pronaći u svom najbližem dm-u!

Kako je nastao Skinlick?

Skinlick, mlađi i slađi sestrinski brend Skintegre, lansiran je za sve one koji traže pouzdanu, minimalističku i pristupačnu njegu lica, tijela i kose!

U njihovim proizvodima možete pronaći samo vrhunske sastojke za njegovu kožu – glicerin, hijaluronsku kiselinu i pantenol. Koži vraćaju vlagu i ceramide koji su neophodni u njezinoj koži i održavanju zdrave funkcije barijere.

Skinlick

Svi Skinlick proizvodi su veganski i nisu testirani na životinjama, a sva ambalaža je u potpunosti reciklirana i proizvedena je PCR metodom (50%), čime se smanjuje negativan utjecaj plastike na okoliš.
Sretni smo što možemo izjaviti i kako je Skinlick 100 % hrvatski proizvod: laboratorijski razvoj, dizajn proizvoda i industrijska proizvodnja vrše se u Hrvatskoj od samih početaka!

Koje proizvode možete pronaći u dm-u?

Trenutno na policama dm-a možete pronaći: Cloud cream light – lagana poput oblaka gel krema bez ulja idealna za osnovnu dnevnu njegu mješovite i masne kože te Kindwash – kombinacija ekstrakta cike i proteina zobi za nježno čišćenje lica!

Više o temiIzvor: Journal.hr