iPhone 14 i iPhone 14 Plus od sada iu žutoj boji

Najnoviji dodatak Appleovoj ponudi mobitela je – iPhone 14 u žutoj boji. Dodatkom nove nijanse, koju opisuju kao “prekrasnom žutom”, osnovni modeli iPhonea 14 bit će biti dostupni u ukupno šest boja. Ponovimo, one su noćno crna, zvjezdano bijela, crvena iz linije (PRODUCT)RED, plava, ljubičasta i sada nova – žuta.

Novu boju dobili su samo osnovni modeli, odnosno iPhone 14 i iPhone 14 Plus, dok se Pro varijante i dalje prodaju u četiri prvobitno lansirane boje – tamnoljubičastoj, zlatnoj, srebrnoj i svemirsko crnoj.

Sve ostalo što znamo o iPhoneu 14 ostaje kako jest: od Super Retina XDR OLED zaslona, ​​preko sustava 12-megapikselnih kamera, pa do procesora A15 Bionic, istih onih ugrađenih u prethodnu generaciju, iPhone 13.

Svi oni koji su željno očekivali baš žuti iPhone kako bi se počastili ovoga proljeća, moći će to učiniti po istoj cijeni kao što je dosadašnjim bojama iPhonea 14. Prednarudžbe će biti otvorene ovoga petka, 10. ožujka, dok će isporuka i prodaja u trgovinama započeti narednoga utorak, 14. ožujka.

Apple je istodobno najavio i četiri nove varijante vlastitih službenih silikonskih maskica: žutu, maslinastu, nebesko plavu i ljubičastu.

Više o temiIzvor:Bug.hr