Mediaset Infinity pridružuje se Philips Smart TV platformi

TP Vizija, tvrtka odgovorna za proizvodnju, marketing i prodaju televizora marke Philips i Mediaset, najveći talijanski komercijalni emiter i produkcijska tvrtka, najavili su novo partnerstvo koje će omogućiti besplatne Mediaset programe, uz mogućnost konzumacije i plaćenog Infinity+ sadržaja. Naravno, sadržaj će biti dostupan na Philipsovim pametnim televizorima s vlastitom razvijenom platformom Smart TV.

Aplikacija Mediaset dostupna je sada na svim Philipsovim televizorima od 2022. godine s poboljšanim operativnim sustavom Smart TV tvrtke TP Vision, kao i na modelima Smart TV-a od 2023. godine koji će biti dostupni kasnije tijekom ove godine u Italiji. Raniji modeli iz serije Philips Smart TV za 2020./2021. također će se uskoro ažurirati kako bi ponudili aplikaciju Mediaset Infinity.

Korisnici Mediaset Infinityja u Italiji moći će dobiti jednostavan i trenutni pristup besplatnom sadržaju uključujući najnoviju zabavu, fikciju, TV serije i sport te će imati opciju pristupa dodatnom Infinity+ sadržaju, koji uključuje tisuće filmskih hitova, TV serija i 104 UEFA Nogometne utakmice Lige prvaka, uz mjesečnu naknadu od 7,99 €.

Komentirajući novo partnerstvo Michele Uslenghi, talijanski GM, u TP Visionu izjavio je: “Kontinuirano razvijamo našu internu Smart TV platformu i naša najnovija verzija osigurana je da Philips Smart TV-i budu među najlakšim, najbržim i najintuitivnijim. Naravno, pružanje jednostavnog pristupa najboljem sadržaju bitan je dio ponude, a partnerstvo s Mediaset Italia možemo jamčiti da će naši talijanski korisnici uživajte u poboljšanom iskustvu gledanja.”

U ime Mediaset Infinityja, partnerstvo je komentirao Pablo Falanga, komercijalni direktor: “Kao vodeći na tržištu digitalnog video sadržaja u Italiji, nastavljamo stalno poboljšavati i proširivati ​​naše iskustvo konzumiranja sadržaja. Partnerstvom s tvrtkom TP Vision našim

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr