Nova izjava detalj sezone: hit torbica rasprodana u rekordnom roku

Mona – proljetni modeli torbica koju nećemo ispuštati iz ruke

Svojom najnovijom kolekcijom Mona slavi ženstvenost, odvažnost, ali i praktičnost. Poklonite sebi nešto što ćete nositi godinama jer su ovi modeli vječni. Bilo da ih odlučite nositi u ruci uz elegantan kaput, pencil suknju, košulju i salonke ili pak preko ramena na kavu u gradu, odaberite onu koja oslikava vaš stil.

Ove torbice stižu u tri različite boje – narančastoj, smeđoj i nude. Stoga ćete svatko sigurno pronaći svoj favorit.

Praktičnost, jednostavnost i elegancija

Model torbice koji odabire govori mnogo o vašem smislu za modu, osobni ukus, pa čak i vaš životni stil. Jednostavne i praktične torbice mogu sugerirati da cijenite funkcionalnost i praktičnost, dok je nošenje odvažnijih modela rezervirano za one koji se ne boje modno eksperimentirati. Bez obzira koji model odabrali i koji su boju odabrali, bitno je da odgovara vašem karakteru i stavu.

Ako su vas osvojili prvi put, još ćete morati pričekati da se ponovno pojave u prodaji. Sve informacije možete saznati na službenoj Moni web-stranici. No valja napomenuti kako se do sutra, 8. 3., možete počastiti i drugim ‘it’ detaljima po pristupačnijim cijenama. Naime, Mona ima snižene cijene na određeni asortiman i to 10% na kožne detalje the 20% na tekstilstoga na vrijeme zavirite u njihove trgovine ili online webshop.

Više o temiIzvor: Journal.hr