Splitska pjevačica zamijenila će voditelja koji je dobio otkaz na Radio Splitu: 'Sretna sam…'

ANA OPAČAK

Foto: Ivo Burić

Radiokazetofon na koji je 80ih tata snimao razne kompilacije pjesama nerijetko bi snimio i zabilježio i malu pričalicu koja je oduvijek htjela biti na radiju, napisala je Ana u objavi

Poznati HRT-ov radijski voditelj Denis Šabićkrajem veljače dobio je otkaz, nakon što se saznalo da je svojim gostima naplaćivao dolazak u emisiju ‘Topnjača’ na Radio Splitu. Na njegovo mjesto sada će doći splitska pjevačica Ana Opačak (38), koja je vijest objavila na Instagramu.

– Napokon i službeno predstavljam vam novo pojačanje u vremenu HRT Radio Splita – započela je u svojoj objavi Ana.

– Radiokazetofon na kojem je 80ih tata snimao razne kompilacije pjesama koje su me odrastajući glazbeno oblikovale nerijetko bi snimio i zabilježio i malu pričalicu koja je oduvijek htjela biti na radiju. Tako postoje brojne snimke na kojima ta mala pričalica sa svega tri godine molećivim glasom govori ‘Tata ja bi pričala na radiju’. Radio je bio medij kroz koji sam upijao glazbu, snimao i svoje kompilacije pjesama, medij kroz koji sam se ponekad kroz neke teme i formate za svoj gušt kreativno izražavao, slagao playliste i sl. Svi koji me imaju bolje poznaju, znaju za tu sklonost – ispričala je.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

– Sretna sam što je to prepoznato te ćemo se od sada i češće slušati na valovima Radio Splita, a redovito utorcima u popodnevnom i večernjem programu od 17 sati te u emisiji Topnjača od 18 do 20 sati – otkrila je pjevačica.

Foto: Ivo Burić

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr