Lopovi nakon pljačke pobjegli u Tesli pa ih uhvatili – na punionici

Policija u američkoj saveznoj državi Georgiji uhvatila je kradljivce, zajedno s plijenom, nedugo nakon što su oni opljačkali trgovinu. Morali su se usred bijega, naime, zaustaviti kako bi dopunili bateriju Tesle

Električni automobili, u usporedbi s klasikom, omogućuju mnogo tišu vožnju i imaju izvrsno ubrzanje – pa je netko zaključio da bi upravo električnim automobilom bilo moguće brzo i učinkovito pobjeći s mjesta zločina. Ne, pouka takvima jest da se zločin ne isplati, ali i da automobil prije planirane akcije treba dobro napuniti.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Naime, iz američke savezne države Georgiju stiže bizarna vijest: dvojica kriminalaca, nazvanih ih za potrebe ovog teksta “glup i gluplji”, provalili su u lokalnu trgovinu iz lanca Sam’s Club, iz kojeg su ukrali igraće konzole vrijedne preko 8 tisuća dolara, a potom sjeli u Teslin Model X i odlučili smo njime pobijediti.

Nakon dojave da su kradljivci pobjegli električnim vozilom, policija je alarmirala sve obližnje patrole, da bi jedna od njih nedugo zatim pronašla lopove samo 15-ak kilometara od opljačkane trgovine. Zaustavili su se tamo, na punionici pored ceste, kako bi napunili bateriju svoje Tesle!

Iz policije kažu da se događaj zbio 19. veljače, a nedavno su na društvenim mrežama objavili i dokaze: u pretrpanoj Tesli pronađeno je nekoliko otuđenih igraćih konzola, ali i ponešto marihuane i vatrenog oružja.

Nedavno su policajci Sjeverne policije odgovorili na poziv za kraj gdje su saznali da su dvije osobe uzele nekoliko sustava za igranje i pobjegle iz trgovine u Tesli. Policajci su opis emitirali okolnim policajcima koji su locirali pojedince. Odličan rad časnika! pic.twitter.com/6WuORXsTQx

— Policija okruga Gwinnett (@GwinnettPd) 5. ožujka 2023

Više o temiIzvor:Bug.hr