Muškarac namjerno pucao u policajca, a kanio je ubiti još dvojicu? Razotkrivaju se detalji užasa na istoku Hrvatske

Pokrenuta je istraga protiv 64-godišnjeg muškarca koji je u petak u Šagu ranio 55-godišnjeg policajca i zapovjednika DVD-a te je, kako se sumnja, namjeravao ubiti još dvoje ljudi.


Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku sumnjiči 64-godišnjeg muškarca da je u vatrogasnom domu u Šagu.nakanio ubiti 55-godišnjaka jer ga je kao policajac ranije u više navrata tretirao zbog remećenja javnog reda i mira, kao i još dvojicu muškaraca koji su bili u društvu policajca.

U toj je nakani otvorio vrata prostorije te je ispalio iz pištolja nepoznate marke metak u policajca i nanio mu strijelnu ranu lijeve nadlaktice. Potom je usmjerio pištolj prema dvoje drugih oštećenika povlačeći okidač pištolja u više navrata, no do ispaljenja metka nije došlo. Potom su ga dva muškarca uspjela svladati, piše Glas Slavonije.

Sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio je 64-godišnji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Kako je ranije izvijestila osječka policija, 64-godišnjak nije uspio ustrijeliti dvojicu muškaraca jer mu se pištolj zakočio. Istraga protiv njega pokrenuta je zbog sumnje da je započeo pokušaj teškog ubojstva i dva pokušaja ubojstva.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr