'UMALO ME PREGAZIO AUTOMOBILOM'! Legenda Barcelone u središtu novog skandala

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ IL

Gerard Piqueu igračkoj je mirovini još od studenog prošle godine, ali 36-godišnji Španjolac i dalje puni naslovnice. Bio je problematičan i prije mirovine, a sada je stalno po naslovnicama zbog rastave sa slavnom Shakirom.

Još jednom je režirao skandal nakon što je navodno automobilom pokušao pregaziti novinara, koji mu je postavio pitanje vezano baš za njegovu bivšu ženu.

“Imao sam vrlo neugodnu epizodu s Gerardom Piqueom i njegovom novom djevojkom Claro Chiom Marti(23), koji me skoro pregazio”, rekao je novinar Jordi Martin.

Puno priče oko razvoda

Novinar je tražio Piquea da Shakirinu prokomentira novu pjesmu, ali bivši branič je to odbio te se uputio u kuću svojih roditelja. Nakon što je izašao, novinar je i dalje stajao na istom mjestu, nakon čega je izbio manji incident.

“Oboje su mi se smijali, vrijeđali me i pravili neugodne gestikulacije”, rekao je spomenuti novinar. Već sada bivši par upoznao se za vrijeme snimanja spota “Waka Waka” tijekom SP. u Južnoafričkoj Republici.

Martin je u nastavku razgovora u emisiji rekao kako je Pique svojim izvorima došao do njegovog broja telefona, nakon čega mu je prijetio na jeziv način: “Dobio je moj broj telefona i čak me nazvao i rekao da ću umrijeti, a to nije prvi put. ”

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr