Više od 1000 ljudi iz regije stiže u Laubu za manje od 24 sata. Slušat će vodeće stručnjake FinTech industrije i dobro se zabaviti

Manje od jednog dana dijeli nas od događanja godine u financijskom svijetu regije. U četvrtak i petak, u Zagrebu će više od 1000 uzvanika slušati vrhunske stručnjake iz područja kripti, plaćanja, bankarstva i tehnologije koji već danas kreiraju budućnost FinTecha.

Financijske tehnologije utječu na gotovo svaki aspekt naše svakodnevice, a nove tehnologije ime potencijal učinite tim jednostavnijim za sve nas. Za konkretne promjene, suradnja tradicionalnih kompanija i disruptora industrije nikada nije bila važnija. To su prepoznali Udruga za blockchain i kriptovalute, Mastercard, ASEE Hrvatska i Monri te su, u partnerstvu s Nexi Grupom i OTP bankom dd, organizirali najveću FinTech konferenciju u regiji.

“FinTech obuhvaća različite trendove, inicijative i poremećaje, od doznaka i prijenosa novca do kripto, kreditiranja, ugrađen bankarstvo, digitalne valute središnje banke i regulatori. Ali jedan se trend ističe iznad ostalih – plaćanja. Mnoga od tih plaćanja su slabo digitalizirana ili uopće nisu digitalizirana i oslanjaju se na gotovinu, što znači da još uvijek treba obaviti puno posla kako bi se poremetila industrija plaćanja. Ovo će biti jedna od vodećih tema Money Motion konferencije“, rekao je Božidar Pavlović, direktor agencije Jackie, koja će sutra svečano otvoriti konferenciju.

Money Motionpod pokroviteljstvom Grada Zagreba, ugostit će više od 60 priznatih imena iz svijeta financija, bankarstva, plaćanja i tehnologije kako bi komentirali ključne i uzbudljive teme koje će oblikovati način na koji ćemo sutra upravljati osobnom imovinom, obavljati transakcije sa svakim drugim institucijama, definirati i štitimo vlastiti identitet, ulažemo, reguliramo i razmjenjujemo kapital.

U četvrtak će se na glavnoj pozornici svima obratiti zamjenica guvernera Hrvatske narodne banke Sandra Švaljeknakon čega će Ivan Burazin iz Infobipa ugostiti Andriusa Bičeiku, partner iz Revoluta, na fireside chatu. U prvom panelu u 10:50, na pozornici o potencijalu tehnološke suradnje ulaska u eurozonu, razgovarat će predstavnici vodećih hrvatskih banaka – Liana Keserić (RBA), Balasz Bekeffy (OTP), Draženko Kopljar (PBZ) i Mario Žižek (Addiko) uz moderatora Vuka Vukovićavodećeg hrvatskog ekonomskog analitičara i osnivača Oraclum Capitala.

U poslijepodnevnim satima posjetitelji će saznati više o izazovima poslovnog rizika za kripto i FinTech tvrtke na panelu koji okuplja interdisciplinarnu grupu stručnjaka kao što su Ratka Drče iz Deloitta, Lucije Ane Tomić iz Wiener osiguranja, Mahe Al Saadi iz Bankhaus Scheicha, Četa Šaha iz Wirexa i Julije Bonde iz Sumsuba uz moderatoricu Antoniju Zoriću iz ATD rješenja. Tu je i važna tema o regulaciji FinTech kompanija u Hrvatskoj u kojoj će sudjelovati predstavnik HNB-a Linardo Martinčevićpredsjednik uprave Zagrebačke Burze Tomislav Gračanpredstavnica HANFA-e Anamarija Staničić i voditelj digitalne imovine u Aircashu Filip Šaravanja.

Money Motion, u suradnji s BLIZU Balkana, prvi put u Hrvatskoj organizira nagradnu aktivaciju na platformi Web3 u kojoj posjetitelji mogu skupljati jedinstvene i limitirane NFT-jeve i tako osvojiti uzbudljive nagrade. Aktivaciju omogućava MasterCard, ljubimac različitih NFT-ja, koji su kreirani posebno za ovu priliku služe kako bi pružili bolje konferencijsko iskustvo za sve sudionike, moći će se jednostavno preuzeti na platformi Tekuno. Tijekom prvog i drugog dana, posjetitelji će moći sakupiti NFT kolekciju, tzv. Motion PODs, koji će se nalaziti na nekoliko različitih mjesta u sklopu konferencije.

Prikupljene NFT-ove posjetitelji će koristiti za sudjelovanje u dnevnim izvlačenjima za vrijedne nagrade. Naime, oba dana na ulazu u Laubu te u goodie bagu, na panelu i predavanju na kojem će sudjelovati stručnjaci iz Mastercarda te na štandu NEAR Balkans, posjetitelje će dočekati jedinstveni kodovi koje će za upis biti potrebno samo skenirati. nagradni bubanj. Dobitnici nagrada bit će izvučeni oba dana, tijekom posljednje pauze za kavu na štandu NEAR Balkans, a sudionici aktivacije moći će osvojiti Mastercard poklone, ulaznice za VIP party, 1-na-1 live chat s Mastercard govornikom, Mastercard Priceless.com iskustvo ili ekskluzivna U BLIZINI web3 radionice.

Rahela Vrebčević, NEAR

„Ova vrsta NFT aktivacije s nagradnom igrom jedinstveno je iskustvo koje se prvi put na taj način organizira u Hrvatskoj za jednu konferenciju. Počašćeni smo što ćemo imati priliku približiti interaktivno web3 iskustvo na jednostavan i zabavan način svim posjetiteljima i govornicima rasprodane Money Motion konferencije, i to u suradnji s Mastercardom i Tekuno.app platformom“, izjavila je Rahela Vrebčević, voditelj marketinga u BLIZINI Balkana. “Vjerujemo da smo ovom aktivacijom korak bliže usvajanju web3 tehnologije u svakodnevnom životu.”

Uz NFT aktivaciju, Money Motion u suradnji sa sponzorima donosi još brojna iznenađenja u svojoj izložbi od arkade do kokice i pića, gdje će posjetitelji uz natjecanje u igrama ili kratki odmor uz šalicu kave ili čašu nečeg jačeg moći proučiti najnovije projekte kompanije poput 7PayaFinTech tvrtka koja želi kompleksan svijet plaćanja učiniti jednostavnijim, mStartvodeća IT tvrtka u regiji koja je svojim rješenjima za e-trgovinu i plaćanje pomogla brojnim partnerima u digitalizaciji poslovanja i Deloitta, globalni lider u reviziji i poslovnom savjetovanju. Konferenciju su održavale i tvrtke poput Digitalni sklop – tvrtka za razvoj softvera i blockchaina iz Hrvatske, Freelance.hr – najveće decentralizirano slobodno tržište rada koje spaja freelancere i poslodavce iz cijelog svijeta, Payoneer – jedinstveno rješenje multivalutnog poslovnog računa za poslovanje, Tolar – čije rješenje predstavlja autocestu za transakcije na blockchainu, i mnoge druge.

Ulaznice za Money Moti

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr