Ako sanjate o vjenčanju na otvorenom, za ovu lokaciju u Zagrebu prave se liste čekanja

Ako sanjate o vjenčanju na otvorenom, za ovu lokaciju u Zagrebu prave se liste čekanja

Ako sanjate o vjenčanju na otvorenom, za ovu lokaciju u Zagrebu prave se liste čekanja

Što se nas tiče, granica ne postoji kada je u pitanju inspiracija za proljetno vjenčanje. Kalendarski, zima nam se polako primiče kraju, pa samim time jedva čekamo tople i deblje materijale zamijeniti nešto laganijima i lepršavijima. Sanijim sunčanim danima, veselimo se što ćemo više vremena provoditi na otvorenom.

Proljeće je, uz ljeto, omiljeno godišnje doba i za vjenčanja. A, ima li išta bolje od toga da svoj poseban dan proslavite okruženi mirisima proljetnice i dok priroda ponovo vrati svoj poseban šarm? Jedno od prvih točaka koje želimo riješiti kada organiziramo svadbu svakako je odabir lokacije. Najčešće tražimo nešto posebno, a opet jednostavno – lokaciju koja će biti bajkovita i koja će savršeno odgovarati cijelom tom svečanom danu.

Savršena lokacija za proljetno vjenčanje

Na taj je dan sve dozvoljeno, ali je ipak važno da se odlučite za mjesto koje će odgovarati veličini i temi svadbe. Na prvi pogled može se činiti da je odabir prostora jednostavan, ali nije lako pronaći ono što će se savršeno uklopiti u vaš stil. Međutim, važno je da ga rezervirate na vrijeme.

Upravo jednu takvu lokaciju pronašli smo i mi. Riječ je o bajkovitoj lokaciji idealnoj za proljetna vjenčanja. U čarobnoj Sesvetskoj šumi na adresi Brestovačka cesta 181smjestio se event prostor Kluba Šumica. Na 17.000 četvornih metara šume nalazi se zatvoren prostor od 730 četvornih metara i terasa od 190 četvornih metara koji su idealni za vaš poseban dan.

Tražite li idealan prostor za vjenčanje koji će vaši gosti pamtiti do kraja života, Club Šumica je lokacija iz snova koju ste tražili! Bilo da sanjate o vjenčanju na otvorenom ili igrate na sigurno, ovo je mjesto koje se savršeno može prilagoditi vašim potrebama.

Mjesto za vjenčanja za koje se stvara lista čekanja

Imanje Klub Šumica nudi veliki prostor za vjenčanja i poslovne događaje (evente) te prostor za manje privatne zabave. Ambijentalna rasvjeta postavljena po cijelom imanju učinit će i noćni boravak u Šumici romantičnim i nestvarnim. Na raspolaganju je parking za 130 vozila, a terase koje okružuju objekt možete koristiti za dobrodošlicu ili okupljanje gostiju.

Dani otvorenih vrata

Imat ćete priliku probati fine i neobične delicije svojih catering partnera te popiti poseban koktel koji je napravljen baš u čast Šumice kako bi vas nazdravili i vašem posebnom danu. Uživat ćete u glazbi najboljih DJ-a i glazbenih partnera koji će vam pomoći učiniti još ugodnijim.

Da je uistinu riječ o magičnoj lokaciji, možete se uvjeriti već ovog mjeseca. Naime, Klub Šumica će ugostiti sve zainteresirane posjetitelje od 24. do 26. ožujka te vas provesti kroz posebnu šumsku čaroliju, koja će ovo proljeće izgledati kao nikada do sad. Osim toga, ovaj se prostor sastoji od nekoliko cjelina ovisno o stilu i potrebama zabave i pri posjetu svakako možete razgledati svaki od njih. Prostor je vrlo elegantno uređen i minimalističkog je stila, baš kako bi svatko ovdje mogao stvoriti događaj po svojoj mjeri i svom ukusu.

Slobodno i bez najave dođite koji dan od 10 do 20 sati te se upoznajte s najnovijim trendovima i stilovima u uređenju svijeta. Potvrdite ono što vam se sviđa ili pronađite nešto novo samo za vas.

Popust na termin rezervacije

Stoga oslobodite vikend i isplanirajte svoje vjenčanje na vrijeme. Predstavljanje partnera bit će u velikom prostoru koji se zove DVORANA i ima kapacitet od 200 sjedećih mjesta. Osim toga, tu su i popratni prostori s garderobom, prostorom za mališane, prostorom za mladenku, prostorom za popratni tim ljudima (fotografi, glazbenici…), veliki šank te terase kroz šumu na etažama. Upravo na šumskim terasama bit će postavljene instalacije i koncept vjenčanja na otvorenom.

Ali ako planirate manje vjenčanja, svakako pogledajte prostore SJENICA i GALLERY koji su idealni za manje zabave, ali s puno karaktera. Cijeli tim Šumice i partnera stoji Vam na raspolaganju za pitanja, nedoumice i sve potrebne savjete.

Za sve posjetitelje na Danima otvorenih vrata osiguran je ekskluzivni popust na terminu rezervacije.

Najčitanije

Učitati još

Više o temiIzvor: Journal.hr