Povratak na zalihu: Vječno rasprodana kozmetika koju sada konačno možete nabaviti

Ljetni petak – Jet Lag maska

Ova maska ​​koju obožavaju, između ostalih, Kim Kardashian i Jessica Alba, svoj je kultni status stekla zahvaljujući svojim sastojcima. Ona sadrži mješavine vitamina B5, alantoina i bisabolola, a ne sadrži esencijalna ulja koja uztokuju iritacije. Ova maska ​​savršena je za stresiranu i umornu kožu. Ona dubinski hidratizira i njeguje, a sadrži još i ceramide te antioksidanse. Osim što je hidratizira i umanjuje vidljivost finih linija i bure, a zahvaljujući moćnim humektantima – glicerinu i hijaluronskoj kiselini ona zadržava vlagu u koži.

Dieux Skin Forever maske za podočnjake

Maskice za podočnjake, one višekratne ili jednokratne, jedna su od najvećih hitova posljednjih godina. Ove marke Dieux su višekratne silikonske maskice koje ćete staviti nakon što na podočnjake nanesete skincare po svom izboru. Jednom kada ih skinete samo ćete ih oprati, osušiti i pospremiti.

Kultna ljepotica

Biossance Squalane + Copper Peptide Rapid Plumping Serum

Ovaj serum vidno vraća elastičnost koži te zaglađuje teksturu zahvaljujući koktelu skvalana, hijaluronske kiseline i bakrovih peptida koji potiču stvaranje kolagena i elastina. Ovaj serum zateže i hidratizira, a rezultati su brzo vidljivi.

Više o temiIzvor: Journal.hr