7 savršenih: Blejzeri od tvida u high street verziji

Blejzeri od tvida kao dio proljetnih kombinacija

Sakoi su u početku bili dio muške garderobe, a gornji dio odijela dio poslovnog dress coda. Danas su blejzeri dio i ženske garderobe kao sofisticirani statement komad koji nosimo za dnevne i večernje outfite.

Ove sezone u modi su blejzeri od tvida koji neodoljivo podsjećaju na kultne Chanelove modele, a možete ih odabrati u raznim bojama. Model koji će se savršeno uklopiti u dnevne poslovne kombinacije ili pak u večernje elegantne outfite.

Predlažemo ih kombinirati na traperice i bijele tenisice kao dio osnovne odjeće. S takvom kombinacijom možete na posao, ali i na opuštena druženja. Imat ćete jednostavnu, a dojmljivu kombinaciju u kojoj ćete se osjećati ugodno. S druge strane, ovaj blejzer savršen je odabir za poslovnu garderobu koja nam često zadaje poteškoće.

Nije lako kreirati poslovne outfite za svaki dan i upravo zbog toga se isplati uložiti u blejzer od tvida. Večernje kombinacije u kojima želimo biti elegantne također će se savršeno uklopiti na blejzere. U nastavku izdvajamo 7 savršenih blejzera od tvida iz glavna ulica ponude.

Više o temiIzvor: Journal.hr