Uhićen muškarac povezan s ubojstvom Varaždinca? Policija je pronašla i vozilo žrtve

Policija je, čini se, razriješila misterij nestalog Varaždinca. Prvo je pronađeno tijelo, zatim automobil, a uhićen je i muškarac koji je navodno povezan s ubojstvom.


U Karlovcu je u četvrtak uhićena osoba za koju se smatra da bi mogla biti povezana s ubojstvom 56-godišnjeg Varaždinca. Na području Karlovca navodno je pronađeno i ubijeno vozilo.

Tiskovna konferencija meksičkih vlasti o otmici AmerikanacaIšli u akciju, završili u kandžama otmičara: Dvojica Amerikanaca ubijena, jedan ranjenIlustracijaMilena je silovana i pronađena na livadi, umrla je od teških ozljeda: Uhićen vratar nogometnog kluba

Karlovačka policija intervenirala je u Naselju Marka Marulića s dva službena vozila bez policijskih oznaka. Lokacija na kojoj su pronašli vozilo i osobu koju ste tražili nalazi se između Policijske uprave karlovačke s jedne te Postaje prometne policije s druge strane, udaljenih stotinjak metara.

Zasad se zna da ovo postupanje ima veze s varaždinskim slučajem, a kakve točno, znat će se sutra, pišeJutarnji list.

Nestanak muškarca starog 56 godina varaždinska policija prijavila se 5. ožujka, u opisu stoji kako je riječ o muškarcu visokom 180 cm, prosijede kose i svijetloplavih očiju, srednje razvijenosti, 24. veljače oko 18 sati udaljio se s adrese prebivališta, osobnim vozilom marke Citroen.

Od tada do 7. ožujka, kad je varaždinska policija izvijestila o pronalasku tijeka muškarcatad još bez identiteta, kretanje nestalog bio je misterij.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr