30 modela bijelih hlača za dnevne proljetne kombinacije

Bijele hlače kao baza dobrog outfita

Bijele hlače su klasik s kojim nema greške, a osobito ih biramo u toplijim danima. Ljeti je bijela boja pun pogodak osobito ako je riječ o nekom prozračnom materijalu poput lana. Ne, i bijelo je odijelo ulov koji godinama možete nositi u raznim prigodama.

Upravo zbog toga odlučili smo izdvojiti modele bijelih hlača koje možete nositi kao komplet ili pak kao zasebni detalj na razigranu kombinaciju. Ove sezone u modi su kargo hlače, a bijele cargo hlače su trendi odabir s kojim nećete pogriješiti. S obzirom na to kako je riječ o izrazito upečatljivom komadu u sinergiji s običnom bijelom majicom i trendi tenisicamaimate outfit u kojem možete ići i na posao i kavu s prijateljicama.

Ne, za one koji svaki dan trebaju kreirati poslovni outfit, predlažemo nešto klasične modele poput bijelih hlača od odjeće. Njih pak možete nositi na bijeli blejzer i košulju, a možete ih kombinirati i na nešto opuštenije kombinacije.

Bijeli outfiti su uvijek elegantni, no za one koji ne žele neutralne outfite, predlažemo sinergiju s vibrantnom mini torbicom i cool modnim detaljima koji će kombinirati dati ‘ono nešto’. Što god odabrali, nećete pogriješiti, a mi u nastavku izdvajamo 30 modela bijelih hlača koje možete nositi ovog proljeća.

Više o temiIzvor: Journal.hr