Aleksa prvi napustio 'Survivor': Nadam se da ću jednom opet doći, ali sa zdravim plućima…

VRAĆA SE KUĆI

Fotografija:

Za pobjedu u dvoboju natjecatelji su trebali stati na postolje, sa štapom uzeti valjak i kroz željeznu konstrukciju dovesti valjak do postolja koji se nalazi na vrhu

U žestokoj borbi za plemenski imunitet u ‘Survivoru‘ plavi su na otok otišli bez totema, ali u duelu nisu izgubili člana svog tima jer je ‘Survivor’ prvi napustio Aleksa Perović, pjevač iz Kraljeva koji je već prvog tjedna pokazao da zbog zdravlja ne može održati natjecateljski tempo na dalekom otoku. Nakon što su se izgubili u utrci za imunitet plemena, Amera nitko iz crvenog tima nije izabrao za borbu jedan na jedan.

– Bio je mali pad energije u plavom timu. Stvarno smo dali sve od sebe u posljednje tri borbe i bilo je očekivano da će se prekinuti taj niz. Volim reći da je to još jedan dan u uredu; i pobjede i porazi sastavni su dio života. Drago mi je kad vidim da je plavo pleme dosta mentalno stabilno. Osjećam se i vidim na njihovim licima da su zadovoljni onim što su postigli – izjavio je.

Također jer je rekao kako je to što je izostao iz igre iskoristio za proučavanje i analiziranje načina na koji igraju članovi crvenog tima. Odluka da članovi crvenog tima ne odaberu Amera prilikom biranja parova, izgledala je kao strategija te je Marko to prokomentirao.

– Amer je ozbiljan igrač koji će nastaviti igrati. Dogovorili smo se da ne idemo na plemensko vijeće s bakljama i mislim da je pametno pokušati izbjeći Amera – rekao je.

Plavi tim komentirao je kako su iscrpljeniji od crvenog tima, jer su crveni uspjeli uloviti ribu, a oni su u biljnoj prehrani. Također su zaključili kako je bolje prištedjeti se nego ozlijediti u prvom tjednu, kao što se dogodilo crvenom čiji su članovi iz izazova za plemenski imunitet izašli s dva najveća igrača koji su zaradili ozlijeđene na glavi.

– Općenito misli da se nije vrijedno povrijediti ni za što, pa čak ni u Survivoru za nekakvu pobjedu. Mislim da im neće biti svejedno kad shvate da im nedostaju igrači – istaknula je Nora.

– Nije mi teško pao poraz. Bilo mi je žao što sam bio taj koji je imao dva negativna poena i mislim da će utjecati na nominaciju – rekao je Eneja. Pobjednički su se crveni vratili na svoj otok i od sreće zapjevali totemu kojeg su donijeli sa sobom.

– Okus pobjede je savršen. Drago mi je da smo ih pobijedili i što smo se vratili na tron ​​i želim da samo tako nastavimo – kazala je Opterećenje.

U igri za osobni imunitet na ljestvama od užeta trebalo je postaviti i izbalansirati najviše sedam kocki. Natjecatelji čije su kocke posljednje ostale na postolju za balansiranje i stoga nije mogao biti izglasan na idućem plemenskom vijeću bio je Denis.

– Bilo mi je malo neugodno. Nisam bio ni svjestan te pobjede s obzirom na to da se moraš fokusirati na tu kocku. Zadovoljan sam – rekao je Denis kojem je pripala ogrlica osobnog imuniteta te je priznao da je mislio da bi mogao biti među nominiranima jer se u igrama, po svojoj procjeni, nije posebno iskazao.

Za njega i Mihaelu koja je ozlijeđena plavi tim nije mogao glasati. Nakon glasovanja vidjelo se da je odabir za nominacije u plavom vremenu raznolik. Za razliku od crvenog tima koji je sve glasove dao jednoj osobi, plavi tim svoje je glasove razdijelio, pa je tako za odlazak u dvoboj Enea imala pet, Nora tri, a Filip jedan glas.

– Očekivao sam ovo zbog zadnje igre u kojoj sam loše prošao i nisam se baš pokazao. Mislim da je na sve najviše utjecala zadnja igra – kazao je Enea te dodao da ima veliku želju da se vrati u svoje pleme.

Za pobjedu u dvoboju natjecatelji su trebali stati na postolje, sa štapom uzeti valjak i kroz željeznu konstrukciju dovesti valjak do postolja koji se nalazi na vrhu. Pobjednik je bio onaj koji je prvi postavio šest valjaka na predviđeno mjesto, a to je bio Enea, dok je Alexa svoje posljednje trenutke na otoku iskoristio za opraštanje od svojih suigrača.

– Mogu izdvojiti više lijepih trenutaka, ali najljepši mi je bio kad smo svi pjevali pored vatre. Zvučalo je čarobno. Zaista smo svi bili jedan divan zbor. Nadam se da ću se jednom u Dominikansku Republiku vratiti sa zdravim plućima – rekao je Aleksa za kraj.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr