JESTE POGODILI TKO JE DINO? Otkrivena je prva maska ​​u novoj sezoni: Detektivi nisu bili uspješni!

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/KV

U subotu navečer počela je nova sezona Masked Singera, u kojoj smo upoznali prvih šest maski. Iza njih mogli bi biti vrhunski glumci, olimpijski pobjednici, renomirani glazbenici, pjesnici… Bilo tko iz hrvatske javnosti. Svi se oni trude što dulje zadržati svoj identitet skrivenim, i to sve zbog trofeja Masked Singer, koji će u finalu osvojiti pobjedničku masku!

Veliku ulogu u svemu tome ima panel detektiva – Antonija Blaće, Nives Celzijus, Saša Lozar i Borko Perić. Ne, večeras se nitko nije iskazao pri otkrivanju prve maske!

Prva se predstavila Flamingica s pjesmom “Let’s Get Loud”. Antonija i Nives smatraju da je Maja Šuput, a Saša da je Marija Husar. Stigla je potom Banana s pjesmom “Totalno sam lud”, a Saša Lozar bio je uvjeren da se iza maske krije Ivan Pernar.

Idući dvoboj odvio se između Mede i Leptirice. Medo se u predstavio s pjesmom Mladena Grdovića “Evo mene moji ljudi”. “To je Hrvoje Brlečić”, rekao je Borko. “Moj muž bolje pjeva”, nadovezala se Antonija i rekla kako je Medo zbunjujući lik. “Zvuči mi kao Zoran Šprajc”, rekla je. S njom se slaže Saša, a Nives je mislila da je Tomu Gretiću.

Za Leptiricu su prijedlozi bili Vlatka Pokos, Tatjana Jurić, Alka Vuica i Nika Antolos.

Stigao je i Dino s pjesmom Zdravka Čolića “Pusti, pusti modu”. “Da je crni dinosaur bio bih ziher, ali mislim da je to Mirela Holy”, rekao je Saša. Blaće je mislila da je Dino njezina kuma Janici Kostelić, a Borko da se radi o Željki Klemenčić.

Preslatko Čudnovište izvelo je pjesmu legendarnog Elvisa “Can’t Help Falling in Love”. “Ima isti glas kao Elvis”, rekli su detektivi. Nives je bila uvjerena kako je Čudnovište Luka Bulić, Antonija da je Ivan Šarić, Borko je bio uvjeren da je Tolja, a Saša da je Stojan Matavulj.

Nakon drugog kruga nastupa poraženih u dvoboju i novog kruga glasovanja, odlučeno je da svoju masku mora otkriti Dino. Ispod maske krila Nika Fleiss! “Nastup ti je bio genijalan”, rekao je Saša. “Znam da nisam vokalni tip, ali volim plesati”, rekla je Nika.

Foto: RTL

Autor: Dnevno.hr/KV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr