Najženstveniji proljetni parfemi čiji miris cijeli dan ostaje na koži

Chanel – Coco Madamoiselle

Ovaj Chanelov mirisni klasik stvoren je snažne, emancipirane žene. Uz to je i savršeni proljetni parfem koji poželjeti nositi baš svaki dan. On je istovremeno snažan, ali i svjež. Njega na prvu krase note ambre, zatim je tu svježa i živahna naranča, dok su u srcu parfema jasmin i ruža. Naposljetku sve je zaokruženo notama pačulije i vetivere.

Lancôme – Život je lijep Iris Absolu

Ovo je miris stvoren za sve žene koje žive ženstvenost i eleganciju. U ovom parfemu sočni akord crnog ribiza daje svježinu mliječnom akordu smokve. Postoji senzualna nota pačulija kao i gurmanska nota. Naravno, tu je i iris koji je u ovom parfemu 10 puta više koncentriran nego u svim La Vie est Belle izdanjima do sada.

Guerlain – L’Instant Magic

Ovaj parfem možda je i kralj puderastih parfema a stvorena je za sve nježne duše. Upravo je Guerlain stvorio prvi parfem u prahu na svijetu, a L’Instant Magic dio je njihove kolekcije legendarnih mirisa. Parfem se otvara sočnim bergamotom praćenim mošusnim notama obavijenim mirisom svježih latica ruže. Tu je i bijeli mošus, odnosno spoj Musquinada, koji je posveta slavnoj Guerlaini. Sve je to zaokruženo toplim notama bademovog drveta.

Više o temiIzvor: Journal.hr