Genijalni srpski brend Mom's Pants otvorio je showroom u Zagrebu, a sve detalje donosimo u tekstu

Genijalni srpski brend Mom's Pants otvorio je showroom u Zagrebu, a sve detalje donosimo u tekstu

Genijalni srpski brend Mom's Pants otvorio je showroom u Zagrebu, a sve detalje donosimo u tekstu

Živimo u vremenu u kojem nam je sve dostupno. Počevši od glavna ulica brendova do dizajnerskih modnih komada, jednim klikom možete brzo imati sve u svom ormaru. Upravo ta vrsta dostupnosti i masovnosti dovela nas je do svojevrsnog modnog zasićenja u kojem smo željni posebnih i novih brendova. Vijest o tome kako srpski modni brend mamine hlače iza kojeg stoji modna dizajnerica Jelena Đokić otvara u Zagrebu, upravo je ono što svim istinskim ljubiteljima mode treba – pravo osvježenje.

Mom’s Pants – modni brend koji je stvoren da traje

Predimenzionirani komadi s elementima retro estetika i savršeni krojevi su elementi koji ovaj brend čine tako popularnim. Ne, ono što mu daje poseban dizajn koji ne juri za trendovima već je spoj starog i novog. Funkcionalan dizajn koji je stvoren da traje i može se nositi svaki dan s elementima u vidu statement komada ovaj je brend doveo u vrh zanimljivih i željenih modnih komada. Upravo zbog toga nas je iznimno razveselila vijest da napokon otvaraju svoj showroom u Zagrebu na adresi Gajeva 44. Showroom će biti otvoren od utorka do petka (12h – 18h), a subotom će raditi od 11h do 14h.

Ove komade moći ćete fizički probati u showroom-u, ali će se kupnja istih vršiti preko njihovog hrvatskog web shopa. Važno je napomenuti kako ne treba plaćati carinu niti ostala davanja koja biste morali platiti ako naručite iz Srbije jer je tvrtka otvorena u Hrvatskoj. Sve su ovo razlozi zbog kojih smo iznimno sretni jer nove proljetne kombinacije zamišljamo upotpunjene upravo mamine hlače komadima. Hoćete li se odlučiti za klasični komad poput balonera ili pak za retro trenirku u kojoj smo se zaljubili na prvu, ostaje na vama.

Mi se ne možemo odlučiti za favorit jer nam se sviđa sve, ali oni što sigurno znamo kako ćemo uložiti u neki od ovih statement komada. Kako je prošla svečana atmosfera prije samog otvaranja i tko je sve bio možete saznati u nastavku, a savjetujemo vam da prije nego što posjetite novo mjesto odaberete ‘it’ komad za proljeće.

Najčitanije

Učitati još

Ostani u koraku s trendovima

Prijavi se na Newsletter časopisa.

Zatvori

Više o temiIzvor: Journal.hr