Najljepše salonke za svečane prigode u kojima ćete se zablistati

Dolaskom toplijih dana očekuju nas vjenčanja i ostale svečane prigode za koje je potrebno dotjerati. Upravo nam takvi događaji znaju stvoriti poteškoće u kreiranju outfita jer ih je potrebno srediti, a istovremeno se želimo i ugodno osjećati. Ležaljke na petu su jedan od izjava komad koji ćemo složiti na svečane outfite.

Ako pak niste naviknuli nositi potpetice i ne osjećate se dobro u istima, imamo za vas rješenje. slingback je elegantna salonka otvorene pete koja dolazi s vrlo niskom potpeticom, a završni efekt joj je glamurozniji nego cipelama na visokoj peti. U nastavku izdvajamo najljepše modele slingback salon za proljeće koje će vam se svidjeti.

Lounge kao dio svečanih kombinacija

Salonke su cipele koje će upotpuniti svaku kombinaciju, a biramo ih kada se želimo posebno dotjerati. Ne, ako ste propisani pravila odijevanja ili idete na poslovni sastanak, onda su slingback lounge odličan izbor. Možete ih kombinirati uz poslovna odjela ili suknje i izgledati elegantno.

Kada govorimo o modelima ovih cipela, uglavnom dolaze s niskom potpeticom, ali se možete odlučiti i na modele s izraženom i tankom petom. Idealan su model za one koji se ne osjećaju dobro u visokim cipelama, a žele izgledati glamurozno. Ove sezone u modi su modeli koji imaju završne detalje u vidu tvida ili PVC-a, a riječ je o prevariti modelima modnih brendova poput Kanal ja Amine Muaddi.

Više o temiIzvor: Journal.hr