Samsung Galaxy A54 stiže sljedeći tjedan, evo što sve znamo o njemu

Samsung Galaxy A5X serija jedna je od popularnijih među kupcima, a ubrzo dobiva i novo osvježenje. Prema informacijama koje je još početkom mjeseca objavio curenje Steve H. McFlya kasnije potvrdila i južnokorejska tvrtka, predstavljanje modela A54 zakazano je sljedeći tjedan, točnije 16. ožujka.

Kako to i inače biva, na internetskim stranicama Samsunga već su osvanule reklamne fotografije koje prikazuju Galaxy A54 u više boja, sa sustavom kamere koji izgledom podsjeća na onaj koji značajno skuplja tvrtkinu S23 seriju mobitela.

Samsung nije otkrio točne specifikacije, ali su istaknuli da će A54 imati oštre detalje te fluidan i jasan zaslon, poboljšane kamere s OIS-om uz bolju noćnu fotografiju, snažnu bateriju i bolje 5G performanse.

Ne, što se tiče neslužbenih informacija koje su proteklih mjeseci pristigle od raznih curenje, Galaxy A54 imaće 6,4-inčni AMOLED zaslon frekvencije osvježavanja od 120 Hz te Full HD razlučivosti. Na stražnjoj strani imat će 50-megapikselnu glavnu kameru, 8-megapikselnu ultraširoku i pomoćni senzor od 2 MP. Za selfije a video konferencija bit će zahvaljujući prednjoj kameri od 32 MP.

Rečeno je da Galaxy A54 pokreće Exynos 1380 SoC uparen s do 8 GB RAM-a i do 256 GB interne memorije. Imat će bateriju od 5000 mAh s podrškom za punjenje od 25 vata, IP67 certifikat za otpornost na vodu i prašinu te 3,5 mm priključak za slušalice. Dolazit će u zelenoj, ljubičastoj i crnoj boji, a početna cijena će mu biti nešto viša u odnosu na model A53.

Više o temiIzvor:Bug.hr