'OTVORIO SAM OČI, A ONA JE SKAKALA GORE-DOLJE!' Muškarac ovo ne bi poželio nikome: 'Bokserice su mi bile svučene do koljena'

Foto: Guliver Image/ /Xinhua Zhao Gang / Ilustracija

Autor: Dnevno.hr

Žena u Sjevernoj Irskoj osuđena je na četiri godine zatvora nakon što je priznala da je prisilila muškarca na seks s njom dok je spavao, piše Dnevna pošta.

Sudac je 41-godišnjoj Tanyi Gospodine rekao kako “nema razlike između ovoga i silovanja žene”, navodeći kako je žrtva mentalno osakaćena.

“Ovo ne bih poželio nikome”, rekao je napadnuti muškarac na sudu.

Lord iz Lancashirea, koja je lezbijka, priznala je krivnju za seksualno zlostavljanje u svom domu i priznala da je navela muškarca “na seksualnu aktivnost koja uključuje penetraciju penisa u vaginu i da on nije pristao na seksualnu aktivnost”.

Nakon dvije godine priznala krivnju

Sve se dogodilo 23. lipnja 2020. godine. Na suđenju je otkriveno kako je žrtva srela Lorda nakon što je ona završila s poslom. Cijeli dan je pio, a nakon što su se vratili u kuću, popili su još nekoliko pića i nešto pojeli, a zatim otišli u krevet, oboje u kratkim hlačama.

Kad je shvatio da je Lord lezbijka, muškarac je mislio da neće doći do spolnog odnosa.

Ujutro kad se probudio, osjetio je bol u prsima. Nakon što je došao k sebi, shvatio da su mu bokserice bile svučene do koljena, da mu je penis u Gospodinu, dok ona poskakuje gore-dolje. Žrtva je odgurnula Gospodina, koja se nakon toga pravila spava. Nakon razgovora s majkom i partnericom, cijeli je slučaj prijavio policiji.

U centru za istraživanje silovanja uzeti su mu brisevi s intimnih dijelova tijela. Upravo su ti brisevi pomogli izgraditi slučaj protiv Lorda. Iako je tvrdila da nije bilo seksualnog kontakta, na penisu žrtve pronađen je njezin puni DNK profil.

Tijekom ispitivanja Lord nije mogao objasniti zašto je njezin DNK pronađen na brisevima intimnih organa, a više od dvije godine nakon incidenta, uz ponovljena odgađanja i odgode te prekinuto suđenje, konačno je priznala krivnju.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temi