OnePlus 11 dobiva četiri Android nadogradnje i pet godina sigurne podrške

Predsjednik OnePlusa za kinesko tržište, Li Jie, potvrdio je da će OnePlus 11 dobiti četiri velika Android nadogradnje te pet godina sigurne podrške. Prema tome, nedavno predstavljena perjanica kineskog proizvođača, ići će sve do Androida 17, što će, vjerujemo, obradovati korisnike.

Kako prenosi GSM Arena, ovakva softverska podrška stavlja OnePlus ‘rame uz rame’ s najvećim Samsungovim i Googleovim mobitelima. No, tako nešto dolazi uz visoku cijenu. Naime, prema predsjedniku OnePlusa za Kinu, softversko održavanje mobitela više od četiri godine nakon predstavljanja, košta ih preko 14 milijuna eura.

Treba, doduše, imati na umu da ove informacije dolaze od OnePlusovog predsjednika za kinesko tržište te da još uvijek nije poznato hoće li ovo vrijediti i za globalne inačice mobitela.

OnePlus 11 📷 Foto: OnePlus
OnePlus 11 Foto: OnePlus

Podsjetimo, OnePlus 11 dolazi sa zakrivljenim 6,7-inčnim AMOLED LTPO3 zaslonom od 120 Hz te Snapdragon 8 Gen 2 SoC-om opremljenim do 16 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Na stražnjoj strani mobitela nalazi se sustav od tri kamere s potpisom Hasselblada, koji „predvodi“ Sonyjev IMX890 senzor od 50 megapiksela.

Više o OnePlusu 11, za kojeg kineski proizvođač kaže da je “ubojica admiralski brod“, pročitajte u našem tekstu na sljedećoj poveznici.

Više o temiIzvor:Bug.hr