Samo opušteno! Lady GaGa je u trapericama i majici pjevala na Oscarima. Skinula je i šminku

BILA JE NOMINIRANA

Fotografija: CARLOS BARRIA

Lady Gaga se na crvenom tepihu dodjele Oscara u Los Angelesu pojavila u dugoj crnoj haljini. Imala je i ogrlicu s dijamantnim ovratnikom, a kosu zalizala i podigla u punđu, no brzo se presvukla u ležerniju kombinaciju

Kantautorica i glumicaLady GaGa (36) otpjevala je pjesmu ‘Hold My Hand’ posvećenu redatelju Tony Scottkoji je preminuo prije 11 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lady GaGa se na dodjeli Oscara u Los Angelesu pojavila u dugoj crnoj prozirnoj haljini. Dodala je ogrlicu s dijamantnim ovratnikom, a kosu zalizala i podigla u punđu.

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Nedugo nakon toga gledatelji su šokirali jer je pjevala u malo neobičnom i ležernom izdanju. Nastupila je pred publikom i izvela pjesmu ‘Hold My Hand’, bez šminke iu crnoj širokoj majici i crnim trapericama, što je dosad neviđeno na Oscarima.

Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS

GaGa, koja je bila nominirana za najbolju originalnu pjesmu za ‘Hold My Hand’ iz ‘Top Gun: Maverick’, šuškalo se da će izostati s 95. dodjele Oscara zbog snimanja nastavka filma ‘Joker: Folie à Deux’. Ne, u posljednji se trenutak predomislila i došla na svečanu ceremoniju.

Fotografija: CARLOS BARRIA

Gagina nominacija za ‘Hold My Hand’ čini prvom izvođačicom koja je dobila tri nominacije u kategoriji nakon nominacija za ‘Til It Happens to You’ iz filma ‘The Hunting Ground’ i ‘Shallow’ iz filma ‘A Star Is Born’, obje koje je izvodila u televizijskom prijenosu.

Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr