TRAGEDIJA KOD BJELOVARA! Otišao u šumu i više se nije vratio: 'Preminuo je na licu mjesta'

foto: Stjepan Spalj/Cropix/Ilustracija

Autor: IG

U mjestu Zrinski Toplovac sjeverno od Bjelovara, 50-godišnjak je preminuo nakon što je pokušao srušiti stablo vrbe na livadi.

Tragedija se dogodila u ponedjeljak popodne, a potvrdila ju je bjelovarska policija. Prema policijskom izvješću, tijekom rušenja stabla došlo je do nekontroliranog puknuća kod panja, što je uzrokovalo da stablo padne po dužini i pogodi nesretnog muškarca.

“Uslijed rušenja vrbe došlo je do nekontroliranog puknuća stabla kod panja, odnosno kalanja stabla po dužini. Stablo je potom udarilo 50-godišnjaka koji je na mjestu događaja preminuo.

Nažalost, 50-godišnjak je preminuo na mjestu događaja. Po nalogu općinskog državnog odvjetnika, tijekom utorka će se obaviti opdukcija na odjelu patologije Opće bolnice u Bjelovaru, piše Danica.

Autor: IG

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr