Vodeći svjetski investicijski holding objavio je javnu ponudu za preuzimanje Luke Rijeka

CSIH je društvo koje aktivno djeluje, podučava i razvija napredne tehnologije usmjerene prema budućnosti i koje doprinosi poboljšanju koristi iz ekonomske, društvene i ekološke sfere u 8 zemalja diljem svijeta


Central Swiss Investment Holding Ltd., vodeći svjetski investicijski holding koji razvija vrhunska rješenja te ubrzanu cirkularnost i održivost na području ulaganja, ponuditelj je za preuzimanje Luke Rijeka dioničkog društva za usluge pomorskog prometa, luč. usluge, skladištenje robe i špedicija sa sjedištem u Rijeci. Ponuda investitora Zentralschweizerische Investment Holding AG (Central Swiss Investment Holding Ltd.) sa sjedištem u Švicarskoj izrađena je u skladu s člankom 10. stavkom 1. i stavkom 2. Zakona o preuzimanju dioničkih društava (NN 109/07, 36. /09, 108). /12, 90/13, 99/13, 148/13).

CSIH je društvo koje aktivno djeluje, podučava i razvija napredne tehnologije usmjerene prema budućnosti i koje doprinose poboljšanju koristi iz ekonomske, društvene i ekološke sfere u 8 zemalja diljem svijeta. Snaga tvrtka je u globalnom dosegu stručnjaka u različitim područjima s velikim iskustvom u svakoj fazi razvoja. Ključ uspjeha tvrtke leži u poslovnoj strategiji koja je fokusirana na ravnotežu između ljudi, planeta i profita. Svrha CSIH društva je stjecanje, držanje, upravljanje i raspolaganje ulaganjima tenje pružanja svih usluga vezanih uz funkciju holdinga te pružanje savjetodavnih usluga društvima o pitanjima upravljanja i operativnim aspektima.

Društvo se sada planira fokusirati na sljedeću godinu i ulaganja u infrastrukturu, logistiku i cargo. U Hrvatskoj je partner preuzimanju Andreas Binder, investitor i poduzetnik rođen u Rijeci koji želi doprinijeti razvoju grada svojim bogatim iskustvom, bivši je suvlasnik Cargo centra Graz te bi nakon uspješne transakcije tvrtka Rhenus logistics trebala upravljati Lukom Rijeka.

Ponuditelj je novoosnovano trgovačko društvo i djelovat će u svoje ime i za svoj račun, a ne zajednički s drugim osobama izvan društva i kruga dioničara.

Više na Obavijesti izdavatelja

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr