Beauty gadgeti kojima kod kuće možete zategnuti lice i riješiti se natečenosti

Njega lica često predstavlja odlazak na dugotrajne tretmane, no u posljednje vrijeme sve je veći naglasak na kućnu njegovu kožu. Jedan od glavnih razloga je nedostatak vremena, prvenstveno zbog užurbanog poslovnog ali i privatnog života. Termin slow living je sve češće prepoznat u zadnje vrijeme, a označava proces uzimanja vremena za sebe.

Cilj ovog procesa je da se prepustimo onome što nas čini sretnima i zadovoljnima, te zaboravimo na svijet oko sebe, pa čak i na 5 minuta. Ovom cilju Liftmie – moderan beauty brend s fokusom na njegovo lice, doprinos daje kroz svoje gadgete, gdje se ističe njihov premium osjećaj i diskretna veličina, zbog čega su neizostavan dio svake putne torbe. Od zlatnih i mikrostrujnih masažera za lice, do ledenih kuglica, germanije i poznate gua sha tehnike, ovo je top 5 Liftmie proizvoda za kućnu njegu lica.

Podizanje lica

Jedan od favorita Superbabekillah, Liftmie Premium Beauty Roller je masažer jedinstvenog dizajna slova “Y” koji pruža zategnutu masažu kože. Mikrostruja koja se stvara tijekom korištenja ubrzava cirkulaciju krvi, potiče metabolizam, vraća koži vitalnost i elastičnost te tako odgađa starenje kože.

Više o temiIzvor: Journal.hr