Iz ženskog ugla: Je li moguće istovremeno graditi uspjeh u IT karijeri i izvan nje?

Pet uspješnih žena podijelit će svoje priče na panel diskusiji koju 22. ožujka organizira Endava

Kakva je veza između tehnologije i plesa, kako iz tehničke uloge prijeći u menadžersku i zašto je važno graditi karijeru u IT-u, ali i sebe graditi izvan njega? Pet uspješnih tehnoloških stručnjaka iz Adriatic regije obradit će ove i druge zanimljive teme na besplatnom online panelu u organizaciji Endave pod nazivom “Kroz njezine oči: Izgradnja karijere i sve između“.

Panel će se održati putem online platforme Teams, 22. ožujka, od 18 sati.

S ukupno 54 godine iskustva, Katarina ĐozovićAgile Project Manager iz Hrvatske; Elizabeta Ilievska Popovarazvojni savjetnik iz Sjeverne Makedonije; Laura LesjakProgramer iz Slovenije; Tamara BogdanovićSenior AM Engineer iz Srbije i Amela Teftedarijavoditeljica testiranja iz Bosne i Hercegovine, pružit će uvid u svoj karijerni put u IT-u, ali i podijeliti korisne savjete i trikove kako izgraditi vlastitu profesionalnu karijeru, prebroditi izazovne trenutke i uspostaviti ravnotežu između posla i privatnog života.

Panel će se održati na engleskom jeziku, a moderirati će ga Andrea Ćulafić, poslovni partner za razvoj ljudi u Endavi u Zagrebu. Prijave su otvorene, a za sudjelovanje na raspravi potrebna je registracija putem ove poveznice.

Više o temiIzvor:Bug.hr