Nika Turković oduševila publiku u rasprodanom Petom Kupu

Brojni gosti i oduševljena publika

Odlično raspoloženu i rasplesanu publiku oduševila je pjesma “gledaj me”, jednu od Nikinih najvećih hitova za čiji su aranžman zaslužni Anja Papa i Luka Vidović (džepni dlan), ujedno i drugi gosti kojima je otpjevala sjajnu “bolju”. Uz bogat autorski repertoar, setlista je bila prošarana obradama hitova Avril Lavigne, Paramore, Vesne Pisarović, Severine kojima je Nika dala svoj poseban pečat. Redovni dio koncerta završio je žestoko uz eksplozivnu “mrzim” nakon koje je publika gromoglasnim pljeskom Niku i bend namamila na bis.

Bis je završio na visokoj noti, uz intimnu, emotivnu i snažnu izvedbu Nikinog najnovijeg singla “sam(a)” u kojem je još jednom zasjala sva raskoš njezinog nježnog, ali moćnog vokala.

Reakcije publike pokazale su kakav su odličan posao Nika Turković i njezin dream team (Ivan Pešut, Bruna Matić, Mia Marenić, Damjan Brnić, Zvonimir Jagunić i Matko Bassara) napravili ne samo sinoć u Petom Kupu, nego tijekom posljednje gotovo četiri godine. Tijekom njih su s izuzetnom posvećenošću, pažnjom, trudom i ljubavi gradili jednu od najblistavijih karijera domaće glazbene scene.

Za Niku i bend odmora ne kreću dalje. Čekaju ih nastupi u Beogradu 31.3., uŠibeniku (klub Azimut)6.4. iu Rijeci (Trsatska gradina) 1. srpnja, a stižu i novi datumi.

Foto: Filip Bušić

Više o temiIzvor: Journal.hr