Gdje žive naše omiljene influencerice? Otvaramo vrata njihovih interijera iz snova

INTERIJERI KOJI INSPIRIRAJU

Crvena mramora, crvena ratana, neutralne boje, minimalizam i klasika upotpunjeni nekim od najpoželjnijih komada. Hygge koncept življenja prenesen na interijer praćen dozom autentičnosti i moda pečata, uz nezaobilaznukameleon asketski. Kada je riječ o interijeru, poznate influencerice Miriam Flatau, Tamara Kalinić ja Kristin Rodin doista se jednako dobro snalaze u svijetu mode. Svoj dobar ukus i smisao za estetiku propisuju trendovi koje su pratili pri uređenju svojih domova.

Mi smo se u njihove stanove zaljubili na prvu i odlučili da, bar virtualno, čekiramo i provedemo vas kroz dizajn interijera turneja u kojoj su neki od glavnih glumaca naši odabranici objekti želje. Da im je estetski pristup interijeru sličan uočiti već na prvu, sad ćete samo ostati pitanje hoćete li radije birati preseliti komade koji su već duži vremenski period na našoj lista želja za dizajn interijera ili bismo zavirile u njihovu garderobu.

Dok mi vijećamo, u nastavku otvaramo vrata njihovih domova iz kojih crpimo inspiraciju za naše naredno renoviranje. Ovog puta na redu su interijeri.

Više o temiIzvor: Journal.hr