John Wick 4

‘John Wick’, jedan je od najpopularnijih svjetskih filmskih franšiza, a sljedeći tjedan u kinu konačno stiže njegov četvrti nastavak i po mnogima najimpresivniji John Wick do sada. Najbolje akcijske scene ikada snimljene ‘zapalit’ će kino publiku, a naš vodeći kinoprikazivač CineStar se tom prilikom udružio s Blitz filmom kako bi obožavateljima donio pravi ‘Kontinentalno iskustvo’.

Naime, u srijedu 22. ožujka bit će povodom premijere filma u CineStaru Arena IMAX u Zagrebu održati izložbu arsenala dosad viđenog u filmovima koji Keanua Reevesa prikazuju kao briljantnog akcijskog junaka. Ovo su replike oružja koje je koristio John Wick u istoimenim filmovima. Poznato je da se Wick često nalazio u neugodnim situacijama iz kojih je uvijek izlazio kao pobjednik, a ovo je prava prilika da vidite koji su mu različiti alati u tome pomogli.

Posjetitelji će te večeri, osim filma u najboljim formatima kao što su 4DX the IMAX, prije samog filma moći ćete uživati ​​u demonstracijama atraktivnih borilačkih vještina, a oni najsretniji će kući otići uz poklon iz najnovijeg filma. Događaj je dio opsežne kampanje ‘John Wick 4’ koji u kina stiže u srijedu 22. ožujka.

Za jednu najvjerniju obožavateljicu franšize, kao i onu koja se želi podsjetiti na prijašnje naslove u kojima Keanu Reeves ima jednu od svojih najpoznatijih uloga, pokrovitelj premijere CineStar TV kanali je pripremio John Wick maraton ekskluzivno na svom najgledanijem Cinestar TV 1 kanalu. Dok iščekujete premijeru, svakako preporučamo gledati prva tri nastavka: ‘John Wick’ već u ponedjeljak, 20. ožujka u 20:15, ‘John Wick 2’ u utorak 21.ožujka u isto vrijeme, te ‘John Wick 3’ u srijedu 22. ožujka u 20:15 sati, samo na Cinestar TV 1.

‘John Wick 4’ je nastavak koji će zasigurno proširiti horizonte, a Keanu Reeves je impresivno ponovio ulogu plaćenog ubojice koja se vraća u opaki svijet koji je ostavio iza sebe kako bi pronašao način kako zauvijek poraziti High Table – vijeće dvanaestorice zločinačkih šefova koji vladaju najmoćnijim organizacijama kriminalističkog podzemlja te koje nudi više milijuna dolara za Wickovu glavu. Međutim, prije nego što Wick može zaraditi svoju slobodu, mora se suočiti s novim neprijateljem koji ima moćne saveznike diljem svijeta i koji će pretvoriti stare prijatelje u smrtonosne neprijatelje. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New Yorku, Parizu, Osaku i Berlinu.

Režirao je Chad Stahelski, a producirali su Stahelski, Basil Iwanyk i Erica Lee. Keanu Reeves postao je jedna od najvećih akcijskih zvijezda radeći na filmovima o Johnu Wicku i Matrixu, au ovom nastavku mu se pridružuju još dvije svjetske legende, Donnie Yen i Hiroyuki Sanada. U filmu također glume Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada i Shamier Anderson.

Za scenarij su zaslužni Shay Hatten i Michael Finch. Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch i Michael Paseornek su izvršni producenti filma.

‘John Wick 4’ u distribuciji Blitza, vidi u kinima od 22. ožujka u svim CineStar formatima – IMAX, 4DX, Gold Class, eXtreme, te u ostalim CineStar kinima. Hoće li ovoga puta biti provod ili sprovod? Glavno je pitanje filma ‘John Wick 4’, stoga požurite po svoju kino ulaznicu na www.cinestarcinemas.hr

Više o temiIzvor:Bug.hr