ŠTO JOJ SE SPREMA, NIJE JOJ BILO NI NA KRAJ PAMETI! Mlada majka bila je sama s djetetom, a on je imao pokvareni plan: Ponudio joj tenisice, pa se sručio na nju.

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX, Ilustracija

Autor: Dnevno.hr

Da će biti opljačkana i napadnuta, zasigurno mlada majka (26) nije ni pomislila, kada joj je u četvrtak oko 16:30 sati u Murskom Središćuulici Sitnice, u obiteljsku kuću u kojoj trenutačno boravi, ušao 18-godišnji mladić te mu je ponudio prodaju tenisice.

Naime, budući da je u tom trenutku 26-godišnjakinja u jednoj ruci držala malodobno dijete, au drugoj novčanik, 18-godišnjak je nekoliko puta rukama udario po glavi te joj je iz novčanika ukrao nekoliko stotina eura, a potom pobjegao iz kuće.

U opisanom događaju oštećena 26-godišnjakinja lakše je ozlijeđena, piše Jutarnji list.

Ubrzo ga uhitili

Drski 18-godišnji napadač ubrzo je nakon toga uhićen, a pronašli su ga brzom reakcijom službenici Policijske postaje Mursko te ga priveli u policijsku postaju kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je počinio kazneno djelo razbojništava.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će se predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Međimurske.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr