SVIJET ŠOKIRAN IZNENADNOM SMRĆU POZNATOG GLUMCA: Objavio je selfie sa psima dan ranije, ništa nije slutilo na ovakav kraj!

Foto. Guliverova slika/Faye Sadou

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U 61. godini života preminuo je glumac Lance Reddicknajpoznatiji po ulogama u seriji Žica i filmskoj franšizi John Wickdoznaje TMZ.

Policija je navela kako je glumac pronađen u svojoj kući, a iako uzrok smrti još nije otkriven, neslužbeni izvori navode da je riječ o prirodnoj smrti.

Lance je nedavno bio na turneji za četvrti nastavak franšize Johna Wicka, u kojoj glumi Charona. Imao je zakazano gostovanje za sljedeći tjedan u emisiji Kelly Clarkson.

Dan prije smrti glumac je na Instagramu objavio selfie sa svojim psima s kojima je odmarao na kauču. “Na ekranu i izvan njega, nije čudno što volim razmaziti svoje pse”, napisao je.

Osim angažmana u Johnu Wicku, mnogi ga pamte po ulozi Cedricke Danielse u hit seriji The Wire. Njegov lik pojavljuje se u svim pet sezonama. Imao je ulogu u mnogim popularnim serijama, kao što su Fringe, Bosch, Oz, Lost i Netflixova serija Resident Evil. Osim glume, bavio se i glazbom, ai studirao je na Yaleu.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr