Kristina Kuzmič otkriva kako prevladati kritiku!

„Ona je tako šarmantna, karizmatična i povezana s javnošću da pomislite da je poznajete, ali i da poželite biti poput nje! Ona ima sve to. Ona je IT PLUS djevojka!“ Godina je 2011. i nevjerojatna Oprah Winfrey upravo ovim riječima opisuje ženu koja ju je, kao i milijune drugih, osvojila svojim neposrednim, humorističnim i autentičnim pristupom životu – Kristinu Kuzmič, koja danas rasprodaje turneje diljem svijeta i ovoga travnja dolazi u Rovinj kao gošća Dana komunikacija!

Autorica bestselera Drži se (Sačekajte, ali nemojte stati mirno), govornica, kreatorica videa s više od milijardu pregleda na svom YouTube kanalu2,8 milijuna pratitelja na Facebooku i preko pola milijuna pratitelja na Instagramu u Rovinj dolazi uz podršku Mastercardove platforme Priceless.com! Na glavnoj pozornici Dana komunikacija u predavanju naziva Jesu li naše negativne osobine zapravo naše najveće snage? podijelit će svoju priču o autentičnom životu bez ograničenja, s kojom će se moći poistovjetiti svi kreativci – ali i oni koji bi to željeli postati. Na primjeru iz vlastita života pokazat će kako vam je mantra više slobode vodi većoj kreativnosti gurnula prema najvišoj točki kreativne stratosfere.

„Snažne, uspješne i inspirativne žene poput Kristine Kuzmič neosporivo su motivacija za pomicanje vlastitih granica. Kako su kreativnost, inovativnost i sloboda lajtmotiva njezinog predavanja, iznimno sam ponosan što smo ga podržali upravo našom platformom Priceless.com, digitalnim hubom koji razvijamo vodeća načela koja Kristina ističe ključnima za izvrsnost“izjavila je u povodu ove najave Helena Šekerijadirektorica iskustvenog marketinga u Mastercardu, te istaknula kako će svi oni koji budu prisustvovali predavanju Kristine Kuzmič imati i priliku osvojiti posebno iznenađenje – trodnevni aranžman za dvoje u Istri koji savršeno spaja vrhunsku enogastronomiju i ponudu aktivnog turizma ovoga kraja.

Zauzeti vrh višestrukih svjetskih popisa bestselera, biti tražena govornica na svjetskoj razini i održavati međunarodne turneje – samo je još jedan tipičan dan u životu Kristine Kuzmič. Ne nije uvijek bilo tako: osjećaj da drugi ljudi osuđuju, ispituju i uveličavaju njihov rad često je najveća prepreka napretku. Iako tvrdi da to nije nešto što je ikada očekivala da će učiniti, nakon što se suočila s brojnim životnim izazovima, Kristinin cilj postao je jasan: biti za drugo ono što je njoj bilo potrebno kada je sama na svojoj najnižoj točki.

Sebe stoga opisuje kao pesimistiku u oporavku, ali i kao najvećeg navijača za svoje bližnje, što svakog dana iznova dokazuje stvarajući video zapise o žongliranju sa životnim izazovima i potičući publiku da svom mentalnom zdravlju da prednost. njezine su reakcije urnebesne, kreativne ideje uvijek neočekivano briljantne, poeni jaki i brutalno iskreni – ali uvijek pune razumijevanja za sve ljudske nesavršenosti.

Nakon Edward Snowden, koji će se sudionicima festivala DK2023 pridružiti videolinkom na desetu obljetnicu od razotkrivanja sustava masovnog nadzora koji je šokirao svijet; evanđelista, vizionara i rock-zvijezde tehnološkoga svijeta Jamesa Whittakera; Munise Može, strateg i direktor tvrtke Highsnobiety, koji pomaže robnim markama da zacrtaju put do sigurnog uspjeha; vodećeg kreativca dalekog Japana Toshihika Tanabea; svjetskog autoriteta za sextech Bryony Cole; Main Monka najveća platforma za digitalnu proizvodnju u svijetu Victora Knaapa; Roryja Sutherlanda, jedan od najoriginalnijih mislilaca u reklamnoj sferi i šire; nadrealistički redateljski dvojacDolina Duhamel; domaćeg filozofa svjetskog glasa Srećka Horvata i autorice bestselera Kristine Kuzmić powered by Priceless.com, uslijedit će brojne druge zanimljive sudionike Dana komunikacija.

Prijave za sudjelovanje najednom od najboljih svjetskih eventaprema dvostrukoj nominaciji britanskog Association Excellence Awardsa moguće su naslužbenim stranicama festivala.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr