Australka vozi automobil bez cijelog prednjeg dijela, policija je kaznila, ali ona ne odustaje

Policajci u mjestu Sunshine North u Australiji nisu mogli vjerovati svojim očima, kada su vidjeli kako se cestom kreće automobil, kojem nedostaje pola dijela

Prije izlaska iz kuće provjerite imate li sa sobom: ključeve, novčanik, prednji dio automobila. Takvo upozorenje objavila je na Facebooku policija iz australske savezne države Victorije, nakon što su njihovi službenici protekle subote doživjeli nešto neuobičajeno. I sami kažu kako policajci nisu mogli vjerovati što vide – pred njihovim očima žena je vozilo automobil bez cijelog prednjeg dijela karoserije.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Policija je opisala i kako je Hyundai u vožnji zatečen bez vjetrobranskog stakla, stražnjeg stakla, ali i prednje maske, bočnih panela, blatobrana i poklopca motora – 41-godišnjakinja je, dakle, vozilo automobil s potpuno izloženim motorom.

Gospođi nije bilo dovoljno što je samo nekoliko dana prije dobila prvu kaznu i opomenu, kada ju je policija prvi put zaustavila i upozorila da je vožnja takvim vozilom nesigurna i protuzakonita. Vratio se u svoj prilično uništeni Hyundai Palisade iz 2022. te je ponovno uhvaćen i kažnjen. Ovaj put će platiti 740 australskih dolara i dobiti tri kaznena boda. Možda je to pametno?

Više o temiIzvor:Bug.hr