Life By You će prema najavama biti najotvorenija simulacija života do sada

Kao što je obećano, Paradox Interactive jučer je objavio dodatne informacije o svom novom projektu Život po tebi koji je odmah izazvao veliku pažnju igrača. U prvom redu onih koji uživaju u Simsima i sličnim igrama zabavljajući se upravljanjem životinjama čitavih obitelji, no Life By You bi po svemu mogao premašiti sve što smo na tu temu do sada igrali.

U dodatnom otkrivanju svega što planiraju uključiti u igricu, autori su naveli sve mogućnosti, od projektiranja i izgradnje domova, pa čak i cijelih naselja, do detaljne izrade likova zajedno s njihovim osobnostima i vođenja smislenih razgovora s drugim likovima u igri odvojiti alate koji će omogućiti kreiranje dodatnog sadržaja.

Poseban naglasak autori stavljaju na direktnu kontrolu likova, jer iako i dalje vodimo likove iz trećeg lica, moguće je “uskočiti” u njihova virtualna tijela i na taj se način, prema mišljenju developera, bolje povezati s njima na “emocionalnom nivou”, u čemu će dodatno pomoći i smisleni razgovori umjesto nerazumljivih čavrljanja i kojih kakvih znakova koji su “simulirali” emocije. “Life By You sa svojim suvremenim stilom, stvarnim jezikom i nepredvidljivom slobodom izražavanja predstavlja evoluciju životnih simulacija”, nadodaje Rod Humblegeneralni direktor Paradox Tectonic koji radi na igri.

Humble je u Paradoxu stigao nakon vođenja Linden Laba, tvrtke koja potpisuje Second Life, a prije toga je obnašao dužnost izvršnog predsjednika EA Playa i tijekom svog mandata isporučio je na tržište drugi i treći nastavak The Simsa. Prema planu, Life By You ćemo zaigrati u razvojnoj inačici 12. rujna putem Steam ja Epic Games Storeaau nekom trenutku može živjeti i na drugim platformama.

Više o temiIzvor:Bug.hr