Izvrsnost komunikacije – Kako razviti, upravljati i voditi izuzetne komunikacije?

U prostorijama Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića u četvrtak, 16. ožujka 2023. godine Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) predstavila je “Izvrsnost komunikacije – Kako razviti, upravljati i voditi izuzetne komunikacije autora Dejana Verčiča, Ralpha Tencha, Ansgara Zerfassa, Angelesa Morena. i Pieta Verhoevena.

Knjiga je prvi put izdana 2017. godine te je sada prevedena na hrvatski jezik. Namijenjena je svima, od onih koji tek kreću u svijet komunikacija do onih sa zavidnim karijerama te daje odgovore na pitanja zašto je komunikacija ključ uspjeha neke organizacije ili institucije, ali i na što sve mora biti spreman voditelj/ica odjela komunikacija.

Da se radi o kvalitetnoj knjizi, istaknuo je i predsjednik HUOJ-a Mario Aunedi Medek u svom uvodnom govoru: “Naša je dužnost, gotovo pa i javna obaveza, da budemo izvrsni, ili makar težimo izvrsnosti, u svemu što radimo, a ova knjiga radi upravo to, uči nas kako da budemo izvrsni u onome što radimo.”

Kruna jučerašnjeg predstavljanja bio je okrugli stol “Komunikacija jučer, danas, sutra” čiji su sudionici bili prof. dr. Dejan Verčič, jedan od autora knjige, Nina Išek Međugorec, izvršna direktorica u Val grupi i prof. dr. Božo Skoko s Fakulteta političkih znanosti, dok je za moderiranje rasprave bio zadužen Dominik Omerović, student komunikologije i sociologije.

“Mi ne da živimo u globalnom selu, već u globalu

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr