Stigla je specijalna edicija OREO keksa

Vrijeme je da pokrenemo razigranost uz dugoočekivanu suradnju brendova OREO i Xbox. Keks broj jedan na svijetu* OREO i međunarodno poznata konzola Xbox imaju misiju okupiti svoje ljubitelje kroz jedinstven spoj uživanja u okusu omiljenog keksa i igranja popularnih igrica s obitelji ili prijateljima.

U čast ovog partnerstva, izgled legendarnog crno-bijelog OREO keksa bit će izmijenjen kao hommage Xbox kontroleru, u vidu specijalne serije sa šest različito utisnutih reljefa. Ova limitirana serija OREO Xbox keksa dostupna je u dva formata pakiranja: 66 gi 176 g na policama diljem Hrvatske od siječnja 2023. godine, sve dok traju zalihe.

Tu zabava ne prestaje!

Kupnjom je bilo kojeg pakiranja OREO keksa (uključujući standardno pakiranje) i registracijom računala na web stranici www.oreo.eupotrošači dobivaju mogućnost osvojiti neku od nevjerojatnih nagrada u razdoblju od 1. do 31. ožujka 2023. godine. Nagrade za potrošače u Hrvatskoj su: VIP putovanje za dvoje s nezaboravnim iskustvom utrke u Barceloni, pet Sancta Domenica bonova pojedinačne vrijednosti 1.200 eura i 62 Steam bona pojedinačne vrijednosti 30 eura.

Dodatno, skeniranjem 4 OREO Xbox keksa i stvaranjem dobitne kombinacije koja se može unijeti na web stranicu www.oreo.euljubitelji mogu otkriti ekskluzivan sadržaj na temu OREO keksa u nekoj od tri najpopularnije Xbox igre, uključujući OREO “Parade Ground” Oklopni premaz u igri Halo beskonačanOREO “Valiant Corsair” Set jedara u igri Više lopova i OREO izdanje “2009. Pagani Zonda Cinque Roadster” igra Forza Horizon 5.

Više o temiIzvor: Journal.hr