BAYERN IMA NOVOG TRENERA! Nakon Chelsea Tuchel preuzima Bavarskog giganta

Slika Guliver

Autor: Dnevno.hr/GIŠ

Kako je bilo i zaslutiti, nakon što se pročula vijest kako je Julian Nagelsmann dobio otkaz u Bayernu u četvrtak navečer, odmah se pojavilo i ime mogućeg novog trenera Thomasa Tuchela.

Bayern je u petak potvrdio da je Tuchel potpisao ugovor do ljeta 2025. i da će naslijediti Juliana Nagelsmanna kojeg su smijenili izvršni direktor Oliver Kahn i sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Nagelsmann, je u Bayernu naslijedio Niku Kovača 2021. godine je Bavarskim klubom osvojio njemačko prvenstvo u svojoj prvoj sezoni te dva Superkupa.

Veliki izazov

Tuchel je bez posla od poraza od Dinama u Ligi prvaka na klupi Chelseaja, a na mjesto trenera dolazi prije važnih utakmica u Bundesligi i Ligi prvaka.

Prva utakmica Thomasa Tuchela na čelu Bayerna bit će protiv Dortmunda 1. travnja 🍿 pic.twitter.com/YTkmY5C1MY

— B/R nogomet (@brfootball) 24. ožujka 2023

Sljedeću prvu utakmicu Bayern igra protiv Borussije Dortmund, čiji je trener Tuchel, au Ligi prvak Bayern cilja na Manchester City.

Uz Borussiju i Chelsea, Thomas Tuchel je veliki uspjeh trenirao i PSG s kojim je osvojio dva naslova prvaka Francuske.

Autor:Dnevno.hr/GIŠ

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr