Dermalogica je predstavila novu kremu koja skida 4 godine s lica

Znanstveni tim Dermalogice kreirao je ovu fluidnu kremu baršunaste prozračne teksture koja je glavna ključna načela u borbi protiv prijevremenog starenja. A na to svakako možemo utjecati!

Skida četiri godine s lica

Nobelova nagrada za fiziologiju i medicinu 2019. dodijeljena je grupi znanstvenika za otkriće mehanizma prilagodbe stanica na promjenjivu opskrbu kisikom (oksigenaciju). Bila je to okosnica za primjenu biljnih ekstrakata koji pokreću mehanizme oksigenacije kože ključne za optimalan metabolizam i vitalnost stanice. Stvorili su formulu koja se učinkovito bori protiv slobodnih radikala, jača strukturu i obranu kože, štiti kolagen i potiče stvaranje novog, smanjuje upale i osigurava bolji dotok kisika, jača barijeru i intenzivno hidratizira. A sve to snagom biljaka.

Biljke su riznica nevjerojatnih sastojaka, pogotovo onih koje žive u ekstremnim uvjetima koji ih tjeraju na opstanak. Otkrivanje takvih izvora i njihova primjena u kozmetičkim pripravcima vjetar je u leđa kreativnim brendovima.

Krema koja hrani, zaglađuje, učvršćuje, hidratizira…

Ekstrakt sjemenki kaline (Svijetli ligustar) koja raste na velikim nadmorskim visinama u kombinaciji s glikogenom i ručno branim ekstraktom pasiflore (Veći trofej) opskrbiti će kožu kisikom, hidratizirati je i zagladiti. Ekstrakt korijena kozlinca (Astragalus membranaceus) će zagladiti i učvrstiti, a ekstrakt korijena lufe pomoći će u tome (Luffa cylindrica) i skvalan koji će smanjiti vidljivost finih linija i bure. Ulje sjemenki japanske kamelije (Camellia japonica) bogat antioksidansima umiruje kožu i pojačava njenu otpornost, dok ekstrakt akmele (Acmella oleracea) osigurava trenutni lifting i ima učinak botoksa.

Phyto Nature kisikova krema možete uvesti u svoju dnevnu i večernju njegu, a za najbolje rezultate nanesite je na očišćeno i tonirano lice nakon dvofaznog Phyto Nature učvršćujući serum koji kombiniraju visokoaktivne biljne sastojke i biomimetičku tehnologiju za ponovno probuđenje prirode mlade kože.

Foto: John Pavlish, Dermalogica

Više o temiIzvor: Journal.hr