Najposebniji hoteli na Jadranskoj obali – dva su se našla na popisu prestižnog magazina za 2023.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa, Opatijska rivijera

Kvadrat predstavlja oazu plemenite harmonije i beskompromisnog luksuza. Radi se o najluksuznijem hrvatskom boutique hotelu s pet zvjezdica, a nalazi se svega 5 km od Opatije, tik uz Lovran. Smješten uz more, unutar prekrasnog prirodnog parka, Ikador je podzemnim tunelom ispod šetnice Lungo Mare povezan s privatnom plažom koja omogućuje i vez za brodove. Hotel raspolaže s 9 prostranih, elegantnih soba i 7 luksuznih apartmana sa sofisticirano uređenim interijerom u kojima ćete uživati ​​u prijeko potrebnom miru, a ističe se i najluksuznijim predsjedničkim apartmanom.

Sve informacije pronađite na službenoj web-stranici.

Amicor Green Resort, Hvar

Amicor Green Resort, prvo ljetovalište u Hrvatskoj koje je održivo. Valamar Riviera, najveća hrvatska turistička kompanija, razvila je resort s minimalnim utjecajem na okoliš, slijedeći najnovije ekološke trendove.

Možete birati između smještaja u vilama ili apartmanima, odnosno klasičnih vila s terasom ili raskošnijih opcija s hidromasažnom kadom i lounge terasom sa sjedećom garniturom i ležaljkama. Obiteljski suite ima spavaću sobu s bračnim krevetom i dječju sobu s dva dnevna kreveta, au ponudi su i obiteljska vila superior s terasom te superior s terasom i pogledom na more.

U sklopu ljetovališta nalazi se i Aquamar premium vodeni park s tri bazena, toboganima i atrakcijama. Gosti s djecom mogu koristiti obiteljske sadržaje i usluge. Nema brige ni za kućne ljubimce – Wow Wow Pet Friendly Holiday program nudi im snack, igračku i zdjelicu. Dobivajte i Wow Wow destinacijski vodič u kojem možete pronaći sve pješačke, turističke i planinarske ture te druge sadržaje koje možete istraživati ​​zajedno s četveronožnim prijateljima.

Sve informacije pronađite na službenoj web-stranici.

Grand Park Hotel Rovinj

Smješten na južnom kraju rovinjske šetnice uz more, hotel se nalazi na 10-tak minuta lagane šetnje od početka povijesnog jezgra Rovinja.

Kako je u Hotel Grand Park naglasak na prirodnoj tematici, više od 33 000 biljaka i drveća nalazi se unutar i van hotela okružujući ga autohtonim vrstama mediteranskog bilja prema kojima su i nazvani punktovi hotela.

Hotel ima 209 soba od kojih je 11 apartmana. Sobe su podijeljene u 7 kategorija: Premium soba s pogledom na park, Premium soba s pogledom na more, Deluxe sobe, Grand soba s pogledom na more. Suitevi su podijeljeni u kategorije: Duplex Suite, Island View Executive Suite, Rovinj Signature Suite.

Sve sobe imaju pogled na more osim Premium Park View soba, koje imaju pogled na park, ali i djelomičan pogled na more. Na četvrtom katu, odnosno Cypress walku, nalazi se 5 soba u kojima je u potpunosti olakšan pristup i korištenje invalidskih kolica. Te sobe također imaju pogled na park.

Dodatne usluge hotela su parking garaža na dvije etaže, usluga parkiranja vozila, autopraona i usluga pranja rublja. Uz to, Grand Park Hotel je hotel u kojem su dozvoljeni kućni ljubimci. Osoblje je gostima dostupno 24/7.

Sve informacije pronađite na službenoj web-stranici.

Više o temiIzvor: Journal.hr