TKO ĆE ZAMIJENITI IVU ŠULENTIĆA U 'THE VOICEU'? Mnogi špekuliraju da je Ani Radišić, donosimo odgovore!

FOTO: Screenshot/HRT, Instagram

Autor: Dnevno.hr

Dugogodišnja HRT-ova voditeljica Iva Šulentić nedavno je otkrila da je trudna. I dok je mnoge zanimalo tko je otac njezina djeteta, druge zanima tko će preuzeti njezine voditeljske angažmane i emisije.

Poznato je da na jesen kreće nova sezona pjevačkog showa ‘Glas‘, pa se gledatelji pitaju tko će preuzeti Ivinu voditeljsku palicu. Neki su špekulirali da će to biti upravo Ana Radišić, novo HRT-ovo lice, međutim to su ipak bile samo glasine.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Iz HRT-ova tima doznali smo da Šulentić ostaje voditeljica pjevačkog natjecanja jer će se do jeseni taman opraviti od poroda. Iva bi se trebala roditi tijekom ljeta pa se očekuje da će se 39-godišnja voditeljica do studenog vratiti na svoje radno mjesto. Voditeljski partner će joj i dalje biti Ivan Vukušić koji s njegovom emisijom vodi od početka.

Posljednja sezona ovog zabavnog showa bila je prije tri godine, kada smo u ulozi mentora gledali Vannu, Massima, Ivana Dečaka i Davora Gobca.

Podsjetimo, Iva je posljednjih godinu dana u sretnoj vezi s Brunom Šunjićem, sistem inženjerka iz Zagreba s bogatim iskustvom rada u industriji informacijskih tehnologija i usluga. Nedavno je u emisiji ‘Kod nas doma’ objavljena vijest o trudnoći.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr