3 napeta trilera koja nećete moći ispustiti iz ruke

Mala smrt

Lucy Foley već nas je osvojila romanima Lovačka zabava ja Popis uzvanikaa Mala smrt novi je inteligentan triler iz njenog pera pun neočekivanih obrata.

Jess napušta posao. Bez novca i podrške u potrazi je za novim početkom. Zamolila je polubrata Bena da se nakratko smjesti kod njega u Parizu no on nije oduševljen tom idejom iako naposljetku pristane. Kada Jess stigne u Benov stan, nema mu ni traga. Odlučna da ga nađe, Jess se počne raspitivati ​​kod susjeda, svi su sumnjivi, svi znaju nešto, a što više istražuje sve nalazi na više pitanja.

Slomljene kosti

Ljubitelji krimića sigurno su se već susreli barem s jednim romanom popularne Angele Marsons i njenom detektivkom Kim Stone. Radnja se vrti oko mlade prostitutke koja je pronađena mrtva, a iste te noći u policijskoj postaji ostavljena je nekoliko mjeseci stara beba. Nakon što na sve brutalniji način bude ubijeno još nekoliko prostitutki, Kim Stone i njezin tim postaju svjesni da je riječ o lukavom serijskom ubojstvu. Paralelno, počinje potraga i za očajnom ženom koja je ostavila vlastito dijete.

Ove napete trilere možete dobiti besplatno ako se pridružite Svijet knjige.

Što je Svijet knjige?

Knjižni klub Svijet knjige mjesto je za ljubitelje čitanja gdje knjigoljupci mogu kupovati knjige po značajno jeftinijim cijenama nego na ostatku tržišta (u prosjeku 15- 20%). Postoji već više od 30 godina i broj više od 25.000 članova.

Koje pogodnosti ima član Svijeta knjige?

Svaki novi član dobiva kompletnu knjigu po izboru potpuno besplatno. Članovi Svijeta knjige ostvaruju pogodnosti unutar kluba kao što su trajno snižene cijene, besplatni katalog Svijeta knjige, dodatne popuste za godine članstva u klubu, razne promotivne akcije, darove, gratis pri kupnji i drugo. Svrha članstva su najpovoljnije cijene na tržištu knjiga.

Kako se knjige kupuju?

Knjige možete kupiti telefonski, u jednom od 8 klupskih centara diljem Hrvatske te preko naše web trgovine na: https://www.svijet-knjige.com/ iz udobnosti vlastitog doma.

Koje obveze ima član?

Jedna obveza člana je da minimalno dvije godine, svaka tri mjeseca kupi jednu knjigu neovisno o iznosu te knjige.

Kako postati član?

Kliknite na link (https://pristupnica.svijetknjige.com/), odaberite komplet koji želite i ispunite pristupnicu. Osim trilera u ponudi imamo i 5 slikovnica ili 3 vrhunska priručnika koje također možete dobiti besplatno. Odabrani komplet knjiga i iskaznicu ćemo vam poslati u najkraćem mogućem roku.

Više o temiIzvor: Journal.hr